Cutrin Aurora
– Luovuutta pohjoisen luonnon inspiroimana

CUTRIN AURORA on hellävarainen ja hoitava pohjoismaisille hennoille hiuksille kehitetty värisarja, joka tarjoaa nykyaikaiset työkalut eri värjäystilanteisiin. Värjäätpä sitten harmaita, käsittelemättömiä, permanentattuja, aiemmin värjättyjä, vaalennettuja tai raidoitettuja hiuksia, löydät aina sopivat tuotteet kauneimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Valikoimasta löytyvät pohjoismaisten asiakkaiden suosikit, ajankohtaiset muotisävyt sekä runsaasti vaihtoehtoja täydellisen vaalean värin tekemiseen. Lisäksi värien sekoittelu mahdollistaa lukemattoman määrään eri sävyjä, yksilöllisiin ja trendikkäisiin tyyleihin. Ammoniakittoman CUTRIN AURORA -kotivärin avulla asiakkaasi on helppoa ylläpitää ja virkistää kampaamossa tehtyä hiusväriä myös kotioloissa. Uusi palvelutuote mahdollistaa laajan, jopa 37 suosikkisävyn valikoiman.

AURORA takaa intensiivisen ja tasaisen, mutta samalla eloisan ja luonnollisen lopputuloksen. Emulsiokoostumuksensa sekä luonnon hoitavien ainesosien ansiosta värit ovat erityisen hellävaraisia hiuksille.

KESTOVÄRIT

AMMONIAKITTOMAT HIUSVÄRIT

VAALENNUSJAUHEET

HAPETTEET

ERIKOISTUOTTEET

KOTIVÄRIT