Anna pakkasen paukkua – näin hoidat talvihiuksiasi

Kylmä ja kuiva talvi-ilma sekä lämmitys kodeissa, työpaikalla ja liikennevälineissä kuivattaa ihoa ja hiuspohjaa. Oman haasteensa talvihiusten hoitoon tuo myös talvivaatetus: pipot, kaulahuivit ja isot takinkaulukset. Jossain vaiheessa talvea hiuspohja saattaa tuntua kuivalta ja kiristävältä ja hiukset lentelevät sähköisinä ja kurittomina.

Hiusten hellävaraiset puhdistajat

 

Hellävaraiset BIO+- ja VIENO-sarjojen pesevät hoitoaineet ovat täysin uudenlaisia puhdistus- ja hoitotuotteita. Ne soveltuvat usein toistuvaan pesuun sekä hiusten puhdistukseen tavallisten shampoopesujen välillä.

Hiuspohjan ja hiusten kosteutus ja hoito

 

BIO+ Detox Treatment – Kevyesti kuoriva hoitonaamio puhdistaa, virkistää ja ravitsee hiuspohjaa sekä tukee hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Käytä kerran viikossa vaikka saunan yhteydessä.

BIO+ Hydra Balance sarjan hellävaraisesti puhdistavat ja kosteuttavat tuotteet on kehitetty kuivalle hiuspohjalle. Sarjaan kuuluu shampoon ja hoitoaineen lisäksi hiuspohjaan jätettävä geelivoide sekä hellävarainen pesevähoitoaine. Tuotteet kosteuttavat välittömästi ja pitkäkestoisesti sekä hiuksia että hiuspohjaa.

AINOA Hydration Recovery shampoo ja hoitoaine – hellävaraisesti puhdistava shampoo ja kosteuttava hoitoaine ravitsevat kuivia, pörröisiä ja kurittomia hiuksia. Tuotteet taltuttavat pörröisyyden ja jättävät hiukset kevyen, pehmeän ja sileän tuntuisiksi.

Tehohoidot ravitsevat ja suojaavat tehokkaasti talven rasittamia hiuksia. AINOA valikoimasta löydät ravitsevan tehohoidon värihiuksille, kosteuttavan tehohoidon kuiville hiuksille sekä korjaavan tehohoidon vaurioituneille hiuksille.

Hajusteeton vaihtoehto löytyy VIENO-sarjasta. Hellävarainen tehohoito tekee hiuksista silkkisen pehmeät ja helposti käsiteltävät.

Täsmätuotteet sähköisyyden taltuttamiseen

 

Kosteuttava hiuksiin jätettävä suihke tarjoaa ensiavun kuiville, pörröisille ja kurittomille hiuksille. AINOA Hydration Recovery Detangling Mist kesyttää pörröisyyttä ja jättää hiukset kevyen, pehmeän ja sileän tuntuisiksi.

AINOA Nutri Repair Anti-breakage Fluid – korjaava hiuksiin jätettävä hoitoaine vahvistaa hiuksia ja vähentää katkeilua, haaroittumista ja mekaanisia vaurioita. Jättää hiukset silkkisen pehmeän, mutta kevyen ja puhtaan tuntuisiksi.

Pipotukan nopeaan freesaukseen

 

MUOTO- ja VIENO-kuivashampoilla saat hiuksiin nopeasti rakennetta, ryhtiä ja volyymia. Tuotteet tarjoavat nopean avun hiusten raikastamiseen ja kohottamiseen. MUOTO sarjan kuivashampoota saat myös kätevänä käsilaukkukokona.

Herkkänenäiselle

 

Hajusteeton VIENO-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle.

Hoitotuotteet sisältävät pohjoisen luonnon hiuspohjaa rauhoittavaa tupasvillauutetta sekä tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita, jotka ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa ilman ylimääräisiä ainesosia. VIENO-tuotteet sopivat erityisesti hajusteallergikoille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville. Sarjasta löytyy myös tuoksuttomat muotoilutuotteet.