Anna pakkasen paukkua – näin hoidat talvihiuksiasi

Kylmä ja kuiva talvi-ilma sekä lämmitys kodeissa, työpaikalla ja liikennevälineissä kuivattaa ihoa ja hiuspohjaa. Oman haasteensa talvihiusten hoitoon tuo myös talvivaatetus: pipot, kaulahuivit ja isot takinkaulukset. Jossain vaiheessa talvea hiuspohja saattaa tuntua kuivalta ja kiristävältä ja hiukset lentelevät sähköisinä ja kurittomina.

Hiusten hellävaraiset puhdistajat

Hellävaraiset BIO+- ja VIENO-sarjojen pesevät hoitoaineet ovat täysin uudenlaisia puhdistus- ja hoitotuotteita. Ne soveltuvat usein toistuvaan pesuun sekä hiusten puhdistukseen tavallisten shampoopesujen välillä.

Hiuspohjan ja hiusten kosteutus ja hoito

BIO+ Detox Treatment – Kevyesti kuoriva hoitonaamio puhdistaa, virkistää ja ravitsee hiuspohjaa sekä tukee hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Käytä kerran viikossa vaikka saunan yhteydessä.

BIO+ Hydra Balance sarjan hellävaraisesti puhdistavat ja kosteuttavat tuotteet on kehitetty kuivalle hiuspohjalle. Sarjaan kuuluu shampoon ja hoitoaineen lisäksi hiuspohjaan jätettävä geelivoide sekä hellävarainen pesevähoitoaine. Tuotteet kosteuttavat välittömästi ja pitkäkestoisesti sekä hiuksia että hiuspohjaa.

AINOA Moisture -sarjan kosteuttavat tuoteet ravitsevat kuivia, pörröisiä ja kurittomia hiuksia. Tuotteet taltuttavat pörröisyyden ja jättävät hiukset kevyen, pehmeän ja sileän tuntuisiksi.

Tehohoidot ravitsevat ja suojaavat tehokkaasti talven rasittamia hiuksia. Valitse kosteuttava AINOA Moisture Treatment tai hajusteeton VIENO Sensitive Deep Soothing Care. Hellävaraiset tehohoidot tekevät hiuksista silkkisen pehmeät ja helposti käsiteltävät.

Täsmätuotteet sähköisyyden taltuttamiseen

Kosteuttava hiuksiin jätettävä suihke tarjoaa ensiavun kuiville, pörröisille ja kurittomille hiuksille. Korjaava hiuksiin jätettävä hoitoaine vahvistaa hiuksia ja vähentää katkeilua, haaroittumista ja mekaanisia vaurioita.

Pipotukan nopeaan freesaukseen

MUOTO- ja VIENO-kuivashampoilla saat hiuksiin nopeasti rakennetta, ryhtiä ja volyymia. Tuotteet tarjoavat nopean avun hiusten raikastamiseen ja kohottamiseen. MUOTO sarjan kuivashampoota saat myös kätevänä käsilaukkukokona.

Herkkänenäiselle

Hajusteeton VIENO-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle.

Hoitotuotteet sisältävät pohjoisen luonnon hiuspohjaa rauhoittavaa tupasvillauutetta sekä tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita, jotka ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa ilman ylimääräisiä ainesosia. VIENO-tuotteet sopivat erityisesti hajusteallergikoille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville. Sarjasta löytyy myös tuoksuttomat muotoilutuotteet.