KUPLIVAA TUNNELMAA JA TULEVAN KAUDEN TRENDEJÄ

Jo toistamiseen järjestetty CUTRIN Ystävien kupliva Bubbling Party tarjosi maistiaiset tulevan kevään ja kesän hiusmuodin trendeistä – ja mikä parasta, hauskat treffit hiusalan ammattilaisten ja kollegoiden kanssa. Vaahtokarkkeja, vaaleutta, pastellia ja paljon naurua. Voiko kevät enää suloisemmin alkaa!

Palaa hetkeksi juhlatunnelmiin:

 

CUTRINin koulutustiimi tarjosi herkulliset maistiaiset kevään ja kesän Muotolinjasta.

Illan avasi Cutrinin toimitusjohtaja Samu Hirvas.

Cutrinin markkinointijohtaja Nina Simojoki puhui oman tyylin löytämisestä ja siitä, millainen Cutrin olisi, jos hän olisi nainen. Käytännöllisyys, pohjoinen elämäntapa ja pohjoisen luonnon arvostaminen ovat Cutrin-naisen tyylin ydin.

Jani Kinnunen esitteli SYLI-trendin. Tämä trendi on no nothing -tuotteita, puhtaita ja neutraaleja värejä, hiuksia ei rasiteta vahvoilla käsittelyillä. Mallin taivaansiniset hiukset on sävytetty suoravärin ja hoitoaineen sekoituksella.

Jesse Lahtinen ja luonnosta inspiraationsa saava HAON-trendi. Väreissä kontrastit eivät ole suuria, mutta sävymaailmassa vaihtelevat lämpimät ja kylmät sävyt.

HURMA on 70-lukua, pehmeitä muotolinjoja, paashimaista isoa permanenttikiharaa. Värjäystekniikasta opastamassa Karoliina Tolvi.

Näytöksessä nähtiin myös klassista Cutrinia. Upeita ja monipuolisia vaaleita sävyjä. Nudea, hiekkaista sekä kasvoille valoa tuovaa vaaleaa. Maria Harris kertoo Iriksen upeasta sävystä.

Kaisa Vuorenpään ja Marja Sillanpää tarjoilivat näytöksen lopuksi kauramaitoa ja macaronseja. Söpöä, keväistä pastellia.

Hiukset: Cutrin Artistic Team
Meikki: Meliina Savela
Stailaus: Siiri Sirviö
Vaatteet ja kengät: Anni Ruuth, Minna Parikka, Andiata