Education team

CUTRIN education team is at your service on 0800 922 21 when you need help or advice with CUTRIN products. You can book a virtual course or an in-salon training tailored according to your needs. You find us also in your AURORA community in Facebook and in Instagram.

Kaisa Vuorenpää

Olen vastannut koulutuksen koulutusstrategiasta, koulutuskalenterin sisällöstä sekä hiusalan ammattilaisille suunnatun sisällön tuotantoprojekteista.

Koulutustyö edellyttää hyvää kokonaisuudenhallintaa sekä kykyä visualisoida asioita joita haluaa tulevaisuudessa konkretisoitavan. Parhaimmillani olenkin suurien koulutuskokonaisuuksien suunnittelussa ja nautin suuresti projektityöskentelystä. Koulutustapahtumien ja hiusmuotinäytösten järjestäminen on lempityötäni.

Cutrinin koulutusmenetelmät ovat digitalisoituneet täysin kuluneen vuoden aikana. Uusien koulutusmenetelmien käyttöönotto on minusta hauskaa ja motivoivaa. Olen ilahtunut, että olemme voineet vastata yllättäen alalle tulleisiin haasteisiin hyvinkin nopeasti. Olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta koulutusta koronan aiheuttamista rajoituksista huolimatta. Toivon, että olen osaltani varmistamassa, että Cutrin-koulutus tarjoaa säännöllisesti vahvaa hiusmuodin inspiraatioita ja motivoi kampaajaa toteuttamaan Cutrinin tuotteilla monipuolisia hiustenkäsittelyjä.

Mottoni: Toimivassa työtiimissä tärkeintä on varmistaa, että työkaverionnistuu ja saa loistaa.

Instagram: @kaisavuorenpaa_myhairworks

Jani Kinnunen

Hiustenmuokkaamiseen liittyvissä asioissa mielestäni on kaiken A ja O perusasioiden hallitseminen. Koulutuksissa pidän tärkeänä painottaa juuri näitä asioita. Nämä muodostavat vahvan pohjan soveltamiselle, innovoinnille ja erilaisten muotitekniikoiden hallitsemiselle.

Tapaat minut mm. koulutustilaisuuksien organisointiin ja fyysiseen toteuttamiseen liittyvissä asioissa koskien sekä liike- että ammattikoulukohtaisia koulutuksia. Työskentelyäni pääsee seuraamaan myös hiusnäytöksissä ja kädenjälkeäni näkyy myös Cutrinin hiusmuotikuvissa. Vahvuuteni on myös tuotetuntemus Cutrinin tuotevalikoimaan ja niiden käyttöohjeistuksiin.

Tämän hetkisessä työssäni on tärkeää joustavuus, tarkkuus, järjestelmällisyys, rauhallisuus ja pedanttius.

Mottoni: ”Älä koskaan kasva niin isoksi, ettetkö voisi esittää kysymyksiä. Älä koskaan tiedä niin paljon, ettetkö voisi oppia jotain uutta” – Kirjailija Og Mandino

Instagram: @hairby.jani.kinnunen

Maria Harris

Olen aina ihaillut kauneutta niin monella eri tavalla kuin miten se meille näyttäytyy. Minulle on tärkeää haastaa itseäni ja oppia uutta. Parasta hius- ja kauneusalalla on jatkuva muutos ja trendien vaihtuminen.

Olen yrittäjä ja teen aktiivista liiketyötä kouluttajan työn ohella. Erityisosaamistani on hiustenvärjäykset. Haasteelliset ja isot värimuutostyöt ovat minulle yhtä rakkaita kuin pienemmät hiusten väriä kohentavat ja raikastavat värikäsittelyt. Lisäksi tarjoan teknisiä hiustenleikkauskoulutuksia. Hiustenleikkaukset ovat hyvän hiusmuotoilun perusta, jonka merkitystä ei voi koskaan liikaa korostaa.

Innostun aina uusista hiustuotteista valtavasti. Oma intoni varmasti vaikuttaa tapaani suositella, testata ja myydä tuotteita asiakkaille. Iso osa asiakaspalveluani onkin ohjata asiakkaita tuotteiden käytössä.

Instagram: @hairbymmaliiya

Karoliina Tolvi

Kilpailutaustani kautta itselle tärkeiksi asioiksi ovat tulleet erityisesti hyvät työvälineet, järkevät tekniikat sekä työjärjestys. Helppoja, yksinkertaisia tekniikoita, joita pystyy hyödyntämään suoraan liiketyössä asiakkaille. Vinkkejä helpottamaan konsultaatiota, hinnoittelua, sosiaalisen median hyödyntämistä markkinoinnissa, sekä asiakkaiden sitouttamista.

Vahvuuksiani ovat hiustenvärjäykset, erityisesti vaalennukset, raidoitukset, vapaan käden tekniikat sekä värinkorjaukset. Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointi on sydämmen asia. Kouluttajana olen rennon rempseä, puoleeni voi kääntyä asiassa kuin asiassa.

Instagram: @hairbykaroliinatolvi

Jesse Lahtinen

Kampaus ja hiukset lähettävät ympäristölle viestiä minkälaisen kuvan henkilö haluaa itsestään ympäristölle antaa. Hiuksista katsoja voi päätellä onko henkilö rosoinen, pelkistetty, värikäs, boheemi tai vaikka käytännönläheinen.

Kampaajana koen, että minun tehtävä on parhaalla mahdollisella tavalla tulkita viestiä, minkä asiakkaani tahtoo ympäristölleen hiuksillaan lähettää.

Instagram: @jessetampere

 

Meliina Savela

Olen aina rakastanut kauniita asioita sekä niiden esilletuomista. Meikkaaja-maskeeraajan ammatissa saan korostaa jokaisessa juurikin sitä, kauneutta. On sitten kyse editorial-muotimeikistä tai todella luonnollisesta lookista. Koen saavani valtavasti inspiraatiota ihmisten yksilöllisistä piirteistä.

Liiketyöskentelyni tapahtuu omassa kauneushoitolassani jossa meikkien lisäksi saan ohjata asiakkaitani ihonhoidon suhteen. Ja kun pohjatyö on tehty hyvin eli ihonhoitorutiinit ovat kunnossa, saadaan meikkikin näyttämään entistä upeammalta.


Instagram: @meliinasavela

 

BOOK A TRAINING

Book a personal CUTRIN AURORA color training, an introduction to our product ranges or a short meeting to arrange a tailored in-salon training according to your needs. Our CUTRIN training team will help you through our new virtual training service when you want to learn something new or ask for advice.

Book now