KAIKKEA EI OLE PERUTTU.
KAUNEUDESTA NAUTTIMINEN ON SALLITTU.

Nyt on aikaa hemmotella hiuksiasi kotioloissa. Kokosimme sinulle ammattilaisen tuotevinkkejä hiusten huolenpitoon, muotoiluun ja hiusvärin ylläpitoon sekä muutamia helppoja kampausideoita. Voit myös inspiroitua kevään ja kesän hiusmuodin parissa ja napata vinkkejä seuraavaa kampaamokäyntiäsi varten.
Nouda tuotteet hiusten kotihoitoon ja värin ylläpitoon lähimmästä CUTRIN-kampaamosta. Tuetaan näin yhdessä suomalaisia kampaamoyrittäjiä pitämällä huolta hiuksistamme ja toisistamme.

VINKKI #1: SYVÄPUHDISTA HIUKSET KERRAN VIIKOSSA

Hiukset kannattaa syväpuhdistaa säännöllisesti epäpuhtauksista ja mineraalijäämistä. CUTRINin hentojen hiusten erilaisiin hoitotarpeisiin kehitetyn AINOA-tuotesarjan valikoimaan kuuluu peräti kaksi tehopuhdistajaa. CUTRIN AINOA Deep Clean Shampoo on tarkoitettu puhdistamaan hiukset muotoilutuotejäämistä, pölystä ja liasta ja CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoo on tehokas erikoisshampoo mineraalien aiheuttamien värjäytymien poistoon.

Katso, kuinka voit tehdä hiuksia kirkastavan puhdistuskäsittelyn myös kotiloloissa.

Katso video

VINKKI #2: TEE KAMPAAMOLAATUINEN TYVIVÄRI KOTONA

Tiesitkö, että voit ylläpitää tummia hiussävyjä ammattilaisten käyttämällä värillä myös omassa kylpyhuoneessasi. Helppo ja hellävarainen hiusten tyvivärjäys kampaamokäyntien välissä onnistuu CUTRIN AURORA kotivärillä. Tämä hiuspohjalle hellävarainen ammoniakiton hiusväri antaa intensiivisen, kiiltävän ja samalla pitkäkestoisen lopputuloksen ruskeisiin hiuksiin. Kampaajasi ohjeistaa sinulle oikean värin 12 sävyn valikoimasta.

VINKKI #3: NÄIN YLLÄPIDÄT PASTELLISTEN VAALEIDEN HIUSTEN HEHKUN

Haluatko viileää hopeanvaaleaa, helmiäisen hohdetta vai suloista pastellista pinkkiä? Vai kenties taittaa hiuksistasi pois epätoivottua keltaisuutta? CUTRIN AURORA Color Care on vaaleiden hiusten hoitoon ja ylläpitoon suunniteltu sävyttävä hoitosarja. Sen runsaspigmenttiset shampoot ja tehokkaat hoidot sopivat loistavasti luonnostaan vaaleiden ja vaalennettujen hiusten hehkun ylläpitoon kotioloissa.

VINKKI #4: TEE SÄÄNNÖLLISESTI HIUSTEN VIIKKOHUOLTO

Miltä kuullostaisi hiusten hemmotteluhoito koko perheelle? Tai se oma AINOA-hetki hiusten hemmottelun parissa? CUTRIN AINOA -sarja sisältää kolme hentojen hiusten tehohoitoa: Kosteuttava CUTRIN AINOA Hydration Recovery Intensive Treatment tekee kuivista ja kurittomista hiuksista ihanan pehmeät ja sileän tuntuiset. Värjättyjen hiusten CUTRIN AINOA Vitality Boost Intensive Treatment herättää hiusvärin uuteen loistoon. Valitse kuivien ja vaurioituneiden hiusten elvytykseen korjaava CUTRIN AINOA Nutri Repair Intensive Treatment.

Muista myös raikastaa hiuspohja hellävaraisella CUTRIN BIO+ Detox Scalp Treatment kuorinnalla, jonka voit antaa vaikuttaa vaikka saunomisen ajan. Kuorintavoiteen ja tehohoidon vaikutusaika kannattaa hyödyntää vaikkapa kasvonaamioon.

VINKKI #5: HIUKSET NOPEASTI VIDEONEUVOTTELUN KESTÄVIKSI

Nuku kerrankin vähän pidempään ja korvaa hiusten pesu kuivashampoolla. Runsaasti rakennetta antava CUTRIN MUOTO Dry-Shampoo sekä tuoksuton CUTRIN VIENO Sensitive Dry-Shampoo antavat helpon pika-avun hiusten freesaukseen pesukertojen välillä. Todellinen videoneuvottelulookin pelastaja on CUTRIN MUOTO Texturizing Volume Spray -volyymisuihke, jossa yhdistyy suolasuihkeen, kuivashampoon ja hiuskiinteen hyödyt. Tuote kohottaa ja lisää rakennetta ilman tahmeaa tunnetta hiuksissa.

VINKKI #6: NYT LETITTÄMÄÄN!

Olisiko nyt aikaa harjoitella uusia letitystekniikoita? Piristä itsäsi tai perhettäsi helpoilla lettikampauksilla. @braidingbad suunnitteli iloksesi kolme lettikampausta toteutti ne säänkestävillä CUTRIN MUOTO -muotoilutuotteilla.

Katso videot

OSALLISTU KUVAKILPAILUUN – JA VOITA LAHJAKORTTI CUTRIN KAMPAAMOON. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Cutrinin Instagramissa on käynnissä kuvakilpailu koko hallituksen asettaman poikkeustilan ajan. Osallistu kilpailuun seuraamalla meitä Instagramissa @cutrinfinland ja jakamalla oma etäpäivän hiuslookisi. Käytä hashtagia #kauniinakotona ja merkitse kuvaan myös @cutrinfinland.

Poikkeustilan päätyttyä arvomme kaikkien osallistujien kesken 5 kpl 200 € arvoisia lahjakortteja CUTRIN-kampaamoihin. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sekä Cutrinin Instagramissa. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla.

Siirry Instagramiin

Inspiroidu kevään ja kesän hiusmuodista

CUTRINin tuotteet on kehitetty pohjoisen hienolaatuisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeisiin: tuuheutta ja runsautta latteille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle ja värisuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta.
Tämän hennon hiuksen muotoilua varten tehdään myös CUTRIN MUOTOLINJA -kokoelma. Kokoelma on CUTRINin tapa visualisoida ajankohtaista hiusmuotia ja globaaleja megatrendejä sekä kunnioittaa luonnollista kauneuskäsitystämme ja pohjoisen hiuksen erityislaatuisuutta. CUTRIN-kampaajat ovat parhaita ammattilaisia käsittelemään tätä hienolaatuista hiustamme.
Tutustu kauden MUOTOLINJA KEVÄT-KESÄ 2020 -kokoelmaan.

Lue lisää