Hiuksia kirkastava puhdistuskäsittely

Teimme Vilmalle hiuksia kirkastavan puhdistuskäsittelyn CUTRIN AINOA Mineral Remove -shampoon avulla. Vaaleiden hiusten luonnollinen vivahde korostuu kauniisti, kun hiuksista poistuvat ei toivotut keltaisuus ja vihreys. Myös väri- ja kiharakäsittelyt onnistuvat toivotusti, kun puhdistat hiukset ensin mineraaleista.

Talousvetemme sisältää runsaasti mineraaleja, kuten rautaa ja kuparia. Pitoisuus vaihtelee alueittain ja esim. kyläpaikassa tai hotellireissulla pestyihin hiuksiin voi kertyä enemmän mineraaleja kuin kotona. Mineraalikertymät näkyvät erityisesti pohjoismaisissa vaaleissa hiuksissa ei toivottuna vihertävyytenä tai kellertävyytenä.

CUTRIN AINOA Mineral Remove on mineraalien aiheuttamien värjäytymien poistoon tarkoitettu tehokas ja hellävarainen erikoisshampoo. Mineraalinpoisto on hyvä tehdä aina ennen hiusten kemiallista väri- ja kiharakäsittelyä varmistamaan paras mahdollinen lopputulos. Esimerkiksi vaaleiden hiusten hempeät taittovivahteet näkyvät paremmin, kun epäpuhtaudet on poistettu.

Myös kotikäytössä kannattaa poistaa mineraalijäämät ja muut epäpuhtaudet säännöllisesti. Ota mineraalinpoisto ja syväpuhdistus viikoittaiseen hiusten hemmottelurutiiniin.

Viimeistele syväpuhdistus aina kosteuttavalla tai korjaavalla tehohoidolla.

Näin puhdistat hiuksista mineraalijäämät

  1. Kostuta hiukset lämpimällä vedellä pesualtaalla. Purista enin vesi hiuksista pois.
  2. Levitä CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoo kauttaaltaan tyvestä latvaan ja vaahdota kevyesti.
  3. Anna vaikuttaa 5-10 min.
  4. Lisää vettä hiuksiin, vaahdota, pese ja huuhtele.
  5. Purista enin vesi pois ja levitä tehohoito. Vaikutusaika 5-10 min. Huuhtele.
  6. Kuivaa ja muotoile hiukset.

Syväpuhdistavat shampoot

Viimeistele tehohoidolla