Ratkaise hiushaasteesi ja voita vuoden hiustuotteet

Kaipaavatko hiuksesi extrakosteutta vai onko rasvoittuvien hiusten ja hiuspohjan hyvinvointi haasteenasi? Tarvitsetko hiuksillesi säänkestävää muotoilua tai haluaisitko välttää ylimääräisiä kemikaaleja ja muotoilla hiuksesi tuoksuttomilla tuotteilla?

CUTRIN-tuotteet on kehitetty pohjoisen hienolaatuisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeisiin. Ja CUTRIN on nyt aivan uusi. Ratkaise hiushaasteesi tutustumalla Vilman, Caritan, Jessican ja Henriikan hiushaasteisiin ja löydä oikeat tuotteet uudistuneesta valikoimastamme juuri sinun hiuksillesi. #hiushaaste

#1
Vahvuutta ja kosteutta Vilman extrakuiville hiuksille

”Tykkään todella paljon AINOAn kosteuttavasta shampoosta ja hoitoaineesta. Hiukset tulevat puhtaiksi ja kosteutetuiksi, eivätkä ne jätä tukkaa lättänäksi. Lisäbonuksena kaikki ovat sataprosenttisesti vegaanisia.” -Vilma Bergenheim

Vilman haasteena on pitää hiukset kosteutettuina. Reissaaminen, aurinko ja uiminen kuivattavat hiuksia. Vilma ratkaisi hiushaasteensa CUTRIN AINOAn avulla. AINOA on ensimmäinen pohjoismaiselle hiukselle kehitetty hoitosarja, jonka jokainen tuote antaa hiustemme kaipaamaa volyymia. AINOA-tuotteet saavat voimansa pohjoisen luonnon marjaöljyistä ja -uutteista. Vilma sai kuivat, kurittomat ja pörröiset hiuksensa ravittua kosteuttavilla tuotteilla, jotka eivät kuitenkaan latistaneet hentoa hiusta.

 1. AINOA Hydration Recovery shampoo kosteuttaa ja puhdistaa hellävaraisesti.
 2. AINOA Nutri Repair hoitoaine vahvistaa vaurioituneita ja kuivia hiuksia sekä antaa sileyttä ja käsiteltävyyttä.
 3. AINOA Hydration Recovery Intensive Treatment tehohoito ravitsee ja antaa extrakosteutta.
 4. AINOA Hydration Recovery Detangling Mist – viimeistele pesu hiuksiin jätettävällä kosteuttavalla suihkeella, joka kesyttää pörröisyyttä ja jättää hiukset kevyen, pehmeän ja sileän tuntuisiksi.

#2
Caritan rasvoittuvien hiusten ja hiuspohjan hyvinvointi

”Rasvoittuvan hiuspohjan haasteeni pelastaa tehokas, mutta herkällekin hiuspohjalle hellävarainen tuotepari: Bio+ Re-Balance shampoo sekä hiuspohjaa kuoriva Bio+ Detox voide. Rakastan sitä, että Cutrinin BIO+ -sarja on täysin vegaaninen ja että siinä vaikuttaa pohjoisen luonnon raaka-aineet.” -Carita Alfthan, Char and the city

Caritan hiuspohja rasvoittuu herkästi – kuten monilla meistä suomalaisista. Hento pohjoismainen hiuslaatumme latistuu nopeasti, kun hiuspohja rasvoittuu. Samaan aikaan hiusten latvat voivat olla erittäin kuivat. Carita löysi avun hiushaasteeseensa CUTRIN BIO+ -tuotesarjan uutuuksista, jotka tukevat rasvoittuvien hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia sekä kosteuttavat ja tasapainottavat. Hiuksista tulee ilmavat ja raikas tunne kestää pitkään. Pohjoisen luonnon aktiiviaineet tukevat hiusten luonnollista kosteus-rasvatasapainoa ja metsäinen tuoksu täydentää puhtauden tunnetta. Tuotteet ovat 100% vegaanisia.

 1. BIO+ Re-Balance Shampoo puhdistaa rasvoittuvat hiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, kosteuttaen samalla hiuksia ja hiuspohjaa.
 2. BIO+ Re-Balance Care Spray tasapainottava ja kosteuttava hoitosuihke selvittää hiukset tehokkaasti, jättäen ne pehmeän ja ilmavan tuntuisiksi. Suihkeen sisältämät muotoilupolymeerit antavat ryhtiä latteille hiuksille.
 3. BIO+ Detox Scalp Treatment on kevyesti kuoriva hoitonaamio hiuspohjalle. Naamio puhdistaa, virkistää ja ravitsee hiuspohjaa. Tuote sopii niin normaalille, kuivalle kuin rasvoittuvallekin hiuspohjalle.

 

#3
JESSICAN SÄÄNKESTÄVÄ KAMPAUS

”Jos minun täytyisi valita vain muutama suosikki valitsisin Cutrinin MUOTO kuivashampoon, lämpösuojasuihkeen ja Humidity Shield -kosteussuojasuihkeen. Näiden avulla saan nopeasti kampauksen, joka kestää työpäivän jälkeisen iltatilaisuudenkin. Näiden lisäksi käytän aina tuuheuttavaa muotoiluvaahtoa ja vahvaa hiuslakkaa”. -Jessica Rantala, Teljänneito

Jessican työ edellyttää huoliteltua pukeutumista. Kampauksen pysyminen ojennuksessa ei ole helppoa vaihtelevissa säissä. Jessica ratkaisi hiustenmuotoiluun liittyvät haasteensa CUTRIN MUOTO -sarjan täsmätuotteilla. Helposti latistuvat hiukset vaativat kohotusta tyveen, runsaasti volyymia ja luonnollista, hienojakoista kiinnitystä. MUOTO-sarja on suunniteltu juuri pohjoismaisten hentojen hiusten muotoiluun. Sarjasta löytyy monipuolinen valikoima ammattilaisten suosimia muotoilutuotteita, joiden sisältämä koivusokeri kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Tuotteet suojaavat vaativissakin sääolosuhteissa UVA-, UVB-, lämpö- ja kosteussuojan avulla.

 1. MUOTO Strengthening Mousse vahvistava volyymivaahto tekee hiuksista vahvat ja kimmoisat, antaen erinomaista suojaa vaihteleviin säihin.
 2. MUOTO Weightless Volumizing Mousse painoton volyymivaahto antaa hennoille hiuksille ennennäkemätöntä tuuheutta. Täydellisen ilmava tyyli!
 3. MUOTO Heat Protection -lämpösuojasuihke, jota ilman ei suoristusraudan käyttäjä pärjää. Antaa myös tukea ja sädehtivää kiiltoa.
 4. Viimeistele kampaus MUOTO Humidity Shield kosteussuojasuihkeella, joka pitää kiharat kiharoina ja suoristetut hiukset suorina haastavan kosteassa syyssäässä.

#4
Henriikalle tärkeää on tuoksuttomuus

”Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa kehitetty CUTRIN VIENO -sarja helpottaa hajusteyliherkän elämää. Suosikkituotteikseni ovat nousseet silikoniton ja sulfaatiton pesevä hoitoaine sekä uusi lämpösuojasuihke.” – Henriikka Reinman, Aamukahvilla

Henriikka ratkaisi hiusten tuoksuttomaan hoitoon ja muotoiluun liittyvät haasteensa CUTRIN VIENO -sarjan avulla, joka on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuoksuton tuotesarja hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. VIENO-sarjan hellävaraisilla tuotteilla Henriikka saa hoidettua ja muotoiltua hiukset ilman ylimääräisiä ainesosia – lopputuloksesta tinkimättä.

 1. Uusi VIENO Sensitive Heat Protection hajusteeton lämpösuojasuihke suojaa hellävaraisesti hiuksia kaikilta lämpökäsittelyn vaurioilta
 2. VIENO Sensitive Cleansing Conditioner on hellävarainen ja hajusteeton pesevä hoitoaine, jonka avulla hiuspohja pysyy hyvässä kunnossa shampoopesujen välillä

CUTRINin tuotteet löydät kampaamoista, Sokoksesta, Stockmannilta ja verkkokaupoista.

RATKAISE OMA HIUSHAASTEESI JA TESTAA UUDISTUNUTTA CUTRINIA – VOIT VOITTAA VUODEN HIUSTUOTTEET

1) Kokeile kahta CUTRIN-tuotetta kampanjan aikana 27.10.-30.11.2019. Tuotteet löydät kampaamoista, Sokoksesta, Stockmannilta ja verkkokaupoista. Seuraa kampanjatarjouksia! Säästä ostoksesi kuitti, arvontaan osallistuminen edellyttää kahden tuotteen kokeilua kampanja-aikana.

2) Täytä kilpailulomake, kerro omasta hiushaasteestasi ja osallistu arvontaan – voit voittaa vuoden hiustuotteet hiushaasteesi ratkaisemiseksi.