JAA HIUKSIA KOSKETTAVA MUISTOSI JA VOITA!

Kerro meille hiuksia koskettava muistosi. Arvomme kaikkien 7.3.2021 mennessä kilpailuun osallistuneiden kesken 10 kpl 100 € arvoisia CUTRIN AINOA -tuotepaketteja. Kilpailuun voi osallistua täyttämällä kilpailulomakkeen sivulla cutrin.fi/kosketus tai kommentoimalla tähän kilpailuun liittyviä postauksia somekanavissa: Facebookissa Cutrin Suomi, Instagramissa @cutrinfinland tai @vilmabergenheim.

HIUSMUISTO-KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailuun voi osallistua jakamalla oman hiuksia koskettavan muistosi cutrin.fi/kosketus-sivun kilpailulomakkeella tai kommentoimalla kilpailuun liittyviä postauksia somekanavissa: Facebookissa Cutrin Suomi, Instagramissa @cutrinfinland tai @vilmabergenheim. Osallistumalla kilpailuun ja kertomalla hiustarinasi hyväksyt nämä kilpailun säännöt. CUTRIN voi käyttää kilpailuun lähetettyjä hiusmuistoja markkinointiviestinnässään, esimerkiksi verkkosivuillaan tai omissa some-kanavissaan. Kilpailuun osallistuneen nimi- ja yhteystietoja ei julkaista.

Arvomme kaikkien hiustarinansa 7.3.2021 mennessä jakaneiden kesken 10 kpl 100 € arvoisia CUTRIN AINOA-tuotepaketteja. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonta suoritetaan 15.3.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Arvontaan saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuneiden henkilöiden henkilö- ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja niitä käytetään vain voitosta ilmoittamiseen, palkinnon toimittamiseen tai kilpailuun liittyvään viestintään.

Kilpailun järjestää Cutrin Oy, joka vastaa myös arpajaisverosta. Facebook tai Instagram eivät ole osallisena kilpailussa.

 

Takaisin kilpailusivulle: http://cutrin.fi/kosketus