RUSKO

Leikkisyys
Epätäydellisyys
Huolettomuus
Omituisuus
Satiiri
Vaaleat raidat
Pronssi
Pinkki
Maanläheiset lämpimät sävyt
Fantasiavärit
Keltaiset värit

Kaiken ei tarvitse olla täydellistä ollakseen kaunista. Tämä kivikauden ja rautakauden inspiroima trendi on rehevä ja leikkisä. Sen muotokieli on röyhkeää ja vahvaa, mutta samalla naiivia ja naisellista. Tyylissä näkyy huolettomuus ja leikkisyys, aavistus omituisuutta ja jopa satiiria. Siinä inspiroidutaan naivistisista eläinprinteistä ja paleoliittisesta sarjakuvatekniikasta. Tuo kaikki tekee muodista vähemmän tosikkomaista.

Tämä iloinen trendi muistuttaa esihistoriasta ja on täynnä hauskasti kömpelöitä muotoja ja reheviä auringon paahtamia voimakkaita ja värikylläisiä sävyjä. Hiuksissa värin ja muotoilun keskeneräisyys vangitsee katseen. Tässä tyylissä sekoittuu uudella tavalla rohkeus ja leikkisyys, keskeneräisyys ja epätäydellisyys.

Hiusväreissä katse kiinnittyy värin vaihtumiskohtiin, mikä tekee värjäyksistä mielenkiintoisia. Paleoliittisesta sarjakuvamaailmasta poimitaan ääriviivan käyttö myös hiustenvärjäykseen: rajataan ja värjätään tehosteväreillä hiuksiin ikäänkuin ääriviivat.

Pronssin hehku ja luonnolliset beigen ja ruskean sävyt sekoitetaan odottamattomiin ja hohtaviin neon-sävyihin. Vaaleisiin väreihin tuodaan sinertävää pinkkiä, jolla sävyistä saadaan entistä viileämpiä ja raikkaampia. Pinkkiä sekoitetaan lähes poikkeuksetta myös keskivaaleiden värien joukkoon. Keskitummien, maanläheisten ja luonnollisten värien joukkoon tuodaan fantasia- ja neonvärejä.

MINNA

 

 

VÄRI

Väri 1: CUTRIN AURORA kestoväri 9.34 (3/4) + 8.444 + 4,5 %, 1:1, 30 min.

Väri 2: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 9.51 + 3 %, 1:2, 20 min.

Väri 3: CUTRIN AURORA kestoväri 0.45 + 3 %, 1:2, 20 min.

Levitä ensin väri 1 omiin osioihin ja sen jälkeen värit 2 ja 3 omiin osioihin.

MUOTOILU – TYYLI 1

Annostele tyvialueelle runsautta antava tyvivaahto ja pituuksiin muotovaahto. Suojaa hiukset kauttaaltaan lämpösuojasuihkeella. Kiharra hiukset kartiokihartimella pienissä osissa ja harjaa kiharat auki. Viimeistele kosteussuojasuihkeella.

MUOTOILU – TYYLI 2

Suihkuta runsaasti sokerisuihketta pyyhekuiviin hiuksiin. Föönaa kuivaksi ison pyöröharjan avulla. Suihkuta hiuksiin lämpösuojasuihketta ja viimeistele suoristusraudalla kevyesti taivuttaen. Kiinnitä hiuskiinteellä.

HOITO

Pese ja hoida hiukset hiuspohjaa kosteuttavalla shampoolla ja hoidolla.

IRIS

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRI

Väri 1: CUTRIN AURORA kestoväri 8.43 + 6 %, 1:1, 30 min.

Väri 2: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 0.03 + 1,5 %, 1:2, 20 min.

Levitä ensin väri 1 tyvialueelle n. 10-15 cm hiuspohjasta. Levitä väri 2 hiusten pituuksiin ja pehmennä värien yhtymäkohtaa.

MUOTOILU – TYYLI 1

Annostele hiusta vahvistava muotovaahto kauttaaltaan pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiukset huolellisesti pyöröharjaa käyttäen ja kiharra pystyosissa keskikokoisella kihartimella. Harjaa auki. Muotoile hiukset sileille laineille. Tasaisuutta ja kiiltoa saat suihkuttamalla pintaan kevyesti suihkutettavaa vahaa. Kiinnitä lopuksi kevyellä hiuskiinteellä.

MUOTOILU – TYYLI 2

Annostele muotovaahto pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa. Kiharra hiusten tyvi ja pituus kapealla puikkoraudalla. Kiharra latva isommalla kihartimella. Suihkuta kiharan jäähtymisvaiheessa hiuksiin kevyttä hiuskiinnettä. Harjaa voimakkaasti auki. Huomioi viimeistelyssä, että kihara loivenee latvaa kohti. Työstä hiuksiin runsaasti kuivashampoota huolettoman tyylin aikaansaamiseksi.