VEHMAS

Luonnollisuus
Vastuullisuus
Tekoäly
Teknologia
Mattaisuus
Rentous
Pehmeys
Vihreä
Aloe vera
Oliivi
Hiekan sävyt
Mineraalit

Yhteiskunnallinen vastuullisuus inspiroi tätä ajankohtaista trendiä, jossa yhdistyy itsensä hemmottelu sekä ympäristöstä välittäminen. Se tuo pehmeää ja epäitsekästä lähestymistapaa ylellisyyteen ja kuluttamiseen. Nykyaikainen luksus tarkoittaa vastuullista kuluttamista. Vastuullisuutta on se, että kuluttajat tiedostavat, että tulevaisuus on nyt omissa käsissämme. Oikeilla valinnoilla vaikutetaan ympäristön säästämiseen sen tuhoamisen sijaan.

Teknologialla ja innovaatioilla on keskeinen rooli ekologisen ja luontoa kuormittamattoman yhteiskunnan luomisessa. Suositaan paikallisia ja lähellä valmistettuja premium-tuotteita, joiden valmistus ei rasita luontoa. Haastetaan tuotteiden valmistajat ja markkinoijat kehittämään entistä vastuullisempia tuotteita ja tuotantotapoja. Ylellisetkin valinnat ovat sallittuja ja tarkoituksenmukaisia silloin, kun kuluttamalla voi tehdä tekoja paremman tulevaisuuden puolesta.

Pehmeä ja harmoninen sävymaailma viestii kantajansa suhdetta luontoon. Kauneudenhoidossa luonnollisuutta korostetaan ja esimerkiksi pisamat ja iän tuomat juonteet saavat näkyä. Tyylikäs nuorekkuus saadaan hiuksissa aikaan taidokkaalla värin sijoittelulla ja lisäämällä mukaan jokin pieni raikas elementti. Luonnolliset mattavivahteet saavat hiukset ja meikin näyttämään kauniin pehmeältä. Kokonaisuus näyttää rennolta ja luontevalta, vaikka todellisuudessa sen tekemiseen on käytetty aikaa ja vaivaa. Viimeistelytuotteita käytetään runsaasti. Se ei välttämättä näy ulospäin, mutta tuo ryhtiä ja ylellisen tunteen.

Hiusvärit ovat pehmeitä ja saavat inspiraationsa luonnon herkkyydestä. Tehostevärinä käytetään vihreää, aloe veran ja oliivin sävyjä. Ne sekoitetaan luonnollisiin ruskeisiin ja vaaleisiin sävyihin joko osavärjäyksillä tai taittovärjäyksillä.

POMELIINA

 

 

 

TYYLI 1 – VÄRI

Väri 1 (esivaalennus): CUTRIN AURORA ammoniakiton vaalennusjauhe + 3 %, 1:2, 50 min.
Pese, hoida ja kuivaa hiukset.

Väri 2: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 0.01 + 0.06 + 1,5 %, 1:2, 20 min.
Levitä väri tyvestä latvaan.

HOITO

Pese ja hoida hiukset hellävaraisella hajusteettomalla shampoolla ja hoidolla.

MUOTOILU

Annostele muotovaahto pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa pyöröharjan avulla kuohkeiksi. Viimeistele hiuskiinteellä.

TYYLI 2 – VÄRI

 

Väri: CUTRIN AURORA suoraväri Mint Green + hoitoaine, 1:1, 20 min.

Pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla (älä käytä hoitoainetta) ja kuivaa hiukset.

Levitä suoraväri-hoitoainesekoitus tyvestä latvaan. Pese, hoida ja kuivaa hiukset.

NÄIN TEHTIIN POMELINAN ESIVAALENNUS

NÄIN TEHTIIN POMELINAN VÄRI

Hoito

Pese ja hoida hiukset hellävaraisella hajusteettomalla shampoolla ja hoidolla.

Muotoilu

Annostele muotovaahto pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa pyöröharjan avulla kuohkeiksi. Annostele föönattuihin hiuksiin runsas määrä tuuheutta ja rakennetta antavaa kuivashampoota. Vuorottele kerroksittain kuivashampoon ja hiuskiinteen käyttöä runsaan ja huolettoman näköisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Viimeistele lopuksi kauttaaltaan hiuskiinteellä.