SARASTE

Minimalismi
Kalligrafia
Sileys
Suoruus
Volyymi
Mattaisuus
Ruusunpunainen
Viileät sävyt
Sametti
Punaruskea
Undone-viimeistelyt

Tämän trendin inspiraationa on idän eksotiikka: nousevan auringon maissa arvostettu aistikkuus, joka yhdistetään pohjoismaiseen pelkistettyyn tyyliin. Klassiset hiustenleikkaukset saavat uudenlaista ilmettä rohkeilla muotolinjoillaan ja selkeillä väreillään. Lopputulos on puhdas ja minimalistinen.

Kaukoidän maat, kuten Kiina ja Japani, ovat muoti- ja kauneusmaailmassa uusi trendien ja inspiraatioiden lähde. Idän ja lännen vahva fuusio ottaa vaikutteita idän kulttuureista ja niiden ominaispiirteistä yhdistäen ne luontevalla tavalla pohjolassa toimivaksi moderniksi estetiikaksi. Vahvoja vaikuttajia hius- ja meikkityyleissä ovat kiinalainen kalligrafiataide selkeine viivoineen sekä Pekingin ooppera, joka inspiroi vahvalla väri- ja muotoilmaisullaan. Kovan, hallitun ja graafisen vaikutuksen lopputuloksena syntyvä tyyli on vapauttavaa, rohkeaa, kaunista ja nykyaikaista.

Pehmeän naiselliset ja huolettomat viimeistelyt yhdistettynä rohkeisiin värisävyihin luovat herkän ja romanttisen kokonaisuuden. Hiukset ovat luonnolliset, sileät ja suorat. Jauhemaiset tekstuurit pehmentävät värin silmiinpistävällä mattapinnallaan.

Tällä kaudella punainen väriperhe liikkuu ruskeanpunaisten sävyjen suuntaan. Tarjolla on hiusvärien paletti, joka muuttuu hiuksissa punertavaksi heijastukseksi. Olemukseltaan punaiset sävyt ovat pehmeän täyteläisiä ruusunpunaisia, viininpunaisia ja samettisia.

VILMA

 

 

VÄRI

Väri 1: CUTRIN AURORA kestoväri 6.56 + 9.56 + 6 %, 1:1, 30 min.
Väri 2: CUTRIN AURORA kestoväri 7.443 + 6 %, 1:1, 30 min.

Levitä kumpikin väri tyvestä latvaan.

 

NÄIN TEHTIIN VILMAN VÄRI

MUOTOILU – TYYLI 1

Annostele muotovaahto pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa sileäksi. Viimeistele hiuskiinteellä

MUOTOILU – TYYLI 2

Annostele muotovaahto pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa. Kiharra hiukset kevyesti ja haro kiharat sormin auki. Kiinnitä kiharat hiuskiinteellä.

HOITO

Pese ja hoida hiukset väriä suojaavalla shampoolla ja hoidolla.