UUDET CUTRIN AURORA CC VOLYYMIVAAHDOT KARKKISÄVYISSÄ

Näistä puhutaan nyt! CUTRIN AURORA COLOR CARE -sarjan sävyttävät volyymivaahdot antavat tuuheutta ja kevyttä rakennetta sekä valintasi mukaan puuterista pastellipunaa, pehmeää aprikoosia, pastellista laventelililaa tai hopean hohtoa. Kauniit sävyt huuhtoutuvat pois pesuissa, joten värin voi valita vaikka kesämekon mukaan. 100% vegaaniset koostumukset.

Cutrin Aurora CC

TUTUSTU ETUHINTAAN

Ihanan ja odotetun kesän kunniaksi tarjoamme kesän halutuimmat CUTRIN AURORA CC Mousset herkulliseen etuhintaan: tilaa kaikkia sävyjä (silver, rose, apricot ja lavender) yksi myyntierä yhteishintaan 99€ + alv (myyntierä 6 kpl, 24 tuotetta norm. 307,20€).

Toimi nopeasti, tämä huippuetu on voimassa vain 30.6.2021 asti.

TILAA HETI

”Herkulliset ja pehmeät pastellisävyt joissa on juuri sopivasti pigmenttiä. Sopiva pito, helppo levittää ja jättää hiuksiin puhtaan, mutta ryhdikkään tunteen. Sävyt ovat kauniita myös harmaissa hiuksissa. Helppo myydä ja kivan hintainen. Sävyn voi valita vaikka kesämekon väriin sopivaksi. Ihana tuote!”

– Pirjo Merikukka, Hiusstudio Merinell

 

”Parhaiten sopii lyhyisiin vaaleisiin ja kaikenlaisiin raitoihin. Vaaleisiin, kellertävän kautta oljenvaaleisiin luonnonhiuksiin CUTRIN AURORA CC Silver Moussella supermagee lopputulos. Keskivahva, hyvä pito, muita tuotteita ei tarvitse laittaa, viimeistelee vain lakalla. Apricot ja rose ihan lempparit, kun haluaa vähän vaihtelua. Käteviä tuotteita myös silloin, kun asiakas toivoo ruusukullan tai laventelin sävyisiä hiuksia, mutta ei ole varma väristä. Vaahtojen avulla voi testata kumpi sopii ja päättää millä värillä värjätään.”

– Sonja Suovesi, Salon Frendi

IHASTU