AJANKOHTAISET EDUT HIUSAMMATTILAISELLE

Pohjoisen herkän hiuspohjan ja hienolaatuisen hiuksen hoitoa, muotoilua ja kampaustaitoa pohjoisen luonnon tehoaineiden voimalla. Se on ollut Cutrinin erikoisala jo viisikymmentä vuotta.

Hellävarainen ja hoitava pohjoismaisille hennoille hiuksille kehitetty CUTRIN AURORA värisarja tarjoaa nykyaikaiset työkalut eri värjäystilanteisiin. Valikoimasta löytyvät pohjoismaisten asiakkaiden suosikit, ajankohtaiset muotisävyt sekä runsaasti vaihtoehtoja täydellisen vaalean värin tekemiseen. Lisäksi värien sekoittelu mahdollistaa lukemattoman määrään eri sävyjä, yksilöllisiin ja trendikkäisiin tyyleihin. Emulsiokoostumuksensa sekä luonnon hoitavien ainesosien ansiosta värit ovat erityisen hellävaraisia hiuksille.

CUTRIN MUOTO kestomuotoilutuotteilla saat aikaan nyt niin ajankohtaiset kiharat sekä pehmeät laineet. Kun kyseessä on pohjoismaisten hiusten kihartaminen, permanenttituotteiden on oltava erityisen hellävaraisia, mutta kyettävä samalla tehokkaasti kohottamaan hiuksia. Rakennekäsittely antaa asiakkaallesi kestävän pohjan hentojen hiusten muotoiluun arjen menoissa.

TUTUSTU ETUHINTAAN:

CUTRIN MUOTO -kestomuotoilu

CUTRIN MUOTO -ALOITUSPAKETTI

CUTRIN MUOTO -kestomuotoilutuotteilla toteutat trendikkäät kiharat ja pehmeät laineet hellävaraisesti. Aloituspaketti nyt -50% Tarjous koskee CUTRIN MUOTO Classic- ja Gentle Waving-permanenttiaineita.

IHASTUTTAVAT PASTELLIUUTUUDET

Supersuositut sävyttävät CUTRIN AURORA CC volyymivaahdot nyt tutustumishintaan: tilaa 6 kpl kaikkia neljää sävyä etuhintaan 138,20 € + alv. (norm. 307,20 €, säästö 169 €!), saat kaupan päälle uuden CUTRIN AURORA No-Foil vaalennusjauheen ja 6% hapetteen (arvo 60 €).

Sävyttävät volyymivaahdot antavat tuuheutta ja kevyttä rakennetta. Valittavissa neljä kuulasta sävyä: puuterista pastellipunaa, pehmeää aprikoosia, pastellista laventelililaa tai hopean hohtoa. Kauniit sävyt huuhtoutuvat pois pesuissa. 100% vegaaniset koostumukset.

KYLLÄ KIITOS, OLEN KIINNOSTUNUT:

 

Kampanjatarjoukset ovat voimassa 30.9.2021 asti. Vain hiusammattilaisille.

Kysy lisää alueesi CUTRIN-edustajalta tai
tilauspalvelustamme: 0800 122 211 (arkisin klo 10-16)