LÖYDÄ OMA MUOTOSI – CUTRIN MUOTO DESIGN EDITION

Juhlavuotemme kunniaksi annoimme suosituimmalle CUTRIN MUOTO Extra Strong Hairspray -hiuskiinteellemme lisäsipaisun pohjoismaista muotoilua. Pakkausilme perustuu parturi-kampaaja Maria Koskisen teokseen Lights and shadows. Teoksessa toistuvat hiusten eri rakenteet ja liikkeet sekä pohjoisesta luonnosta tutut muodot, valon ja varjon leikki.

CUTRIN MUOTO Design Edition on kunnianosoitus skandinaaviselle hiusmuotoilulle, jonka avainsanoja on toimivuus, esteettisyys ja ekologisuus. Pohjolan vaaleaa valoa, tasapainon rikkovia yksityiskohtia. Tyyliä, jossa vähemmän on enemmän.

Hanki omasi, tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

LIGHTS AND SHADOWS

Kampaaja on muotoilun ammattilainen. Hän tekee päivittäin käsillään teoksia, joita ihmiset kantavat mukanaan, ja joilla he ilmaisevat itseään jokaiselle vastaantulijalle.

Siksi halusimme, että juuri parturi-kampaaja Maria Koskisen graafinen kädenjälki viimeistelee juhlavuotemme kunniaksi suunnitellun MUOTO Design Edition -hiuskiinteen ilmeen. Pakkausilmeessä toistuvat hiusten eri rakenteet ja liikkeet sekä pohjoisesta luonnosta tutut muodot, valon ja varjon leikki.

Lue lisää ja katso Marian haastattelu tästä

 

CUTRIN MUOTO – HOITAVAA MUOTOILUA HENNOILLE HIUKSILLE

 

Tyypillinen pohjoismainen hius on lasimainen, hento ja taipuisa. Vaikka hiuksia on runsaasti, ne latistuvat helposti. Tämä ainutlaatuinen hius vaatii muotoilutuotteilta paljon. CUTRIN MUOTO -tuotesarja onkin kehitetty vastaamaan erityisesti hennon hiuslaadun tarpeisiin: tuotteet antavat tukea, pitoa, volyymia ja kontrollia ilman tahmaavaa tai latistavaa vaikutusta.

Tuotteiden sisältämä pohjoisen luonnon koivusokeri sekä koivunmahla ja -lehtiuute kosteuttavat ja auttavat vahvistamaan hentoja ja luonnostaan hauraita hiuksia. UV-, lämpö- ja kosteussuoja auttavat suojaamaan hiuksia vaativissa ja muuttuvissa sääolosuhteissa. Valikoimasta löydät tuotteet niin pitkien kuin lyhyidenkin hiusten helppoon ja nopeaan muotoiluun.

MUOTO-tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki.

 

LÖYDÄ OMA MUOTOSI
– IHASTUTTAVAT KAMPAUSVINKIT

Nuttura vai ponnari? Sileää vain kiharaa? Poimi CUTRIN-kouluttajien vinkit kestäviin pikakampauksiin.

KATSO VINKIT

DESIGN FROM FINLAND

Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Kampaaja, CUTRIN MUOTO Design Edition saatavilla rajoitetun ajan CUTRIN-edustajaltasi tai tilauspalvelustamme: 0800 122 211 (arkisin klo 9-16)