NAURU TEKEE HYVÄÄ -KILPAILUN SÄÄNNÖT

Mille nauroit viimeksi? Kenen kanssa naurattaa eniten? Jaa meille ilosi – vastaa kommenteissa ja tägää mukaan henkilö, kenen kanssa haluaisit jakaa iloisen päivän Linnanmäellä. Arvomme kaikkien 20.6. mennessä osallistuneiden kesken 5 kpl kahden Linnanmäki-rannekelahjakortin paketteja. Yhden palkinnon arvo on 84 € (2 kpl rannekelahjakortteja). Arvonta suoritetaan 21.6. ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli emme tavoita arvonnan voittajaa kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvomme tilalle uuden voittajan. Facebook tai Instagram eivät ole osallisena kilpailussa. Kilpailun järjestää Cutrin Oy.

Arvontaan saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuneiden henkilöiden henkilö- ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja niitä käytetään vain voitosta ilmoittamiseen, palkinnon toimittamiseen tai kilpailuun liittyvään viestintään.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Cutrin Oy ei vastaa matkakuluista, eikä mahdollisista poikkeustilanteen ja rajoitusten vaikutuksista rannekkeiden käyttöön. Linnanmäki rajaa asiakasmääriä, jotta turvavälit säilyvät. Varauksen tietylle huvittelupäivälle voi tehdä Linnanmäen verkkokaupassa, lisätietoja ja ohjeet Linnanmäen verkkosivuilla

Arvontaan voi osallistua kilpailuun liittyvissä postauksissa Cutrinin Facebookissa Cutrin Suomi ja Instagramissa @cutrinfinland.