IHASTU UUTEEN AINOAAN

Me CUTRINilla tunnemme hennot hiukset, olemmehan olleet tämän haasteellisen hiuslaadun asiantuntijoita jo 50 vuotta. Siksi kehitimme täysin uuden CUTRIN AINOAn, hienolaatuisten hiusten täsmähoitosarjan, josta löydät yksilöllisesti hoitavat ja tuuheuttavat tuotteet kaikille hienoille hiuksille.

Uusi CUTRIN AINOA on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa ja ne valmistetaan Espoon tehtaallamme. Voimansa tuotteet saavat kestävillä tavoilla kerätyistä pohjoisen luonnon ravintorikkaista raaka-aineista: tyrninsiemenöljystä, tyrnietikkauutteesta, karpalonsiemenöljystä, koivunmahlasta, mustikansiemenöljystä sekä variksenmarjauuteesta. 100% vegaaniset tuotteet on pakattu kierrätettäviin ja osittain kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin.

AINOA Volume ja Repair -tuotteissa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa. Tuotelinjojen innovatiiviset tehoaineet aktivoituvat föönin lämmöstä ja antavat hentoihin hiuksiin maksimaalista tuuheutta tai vahvistusta.

TILAA VELOITUKSETON NÄYTE

Tarjoamme 50:lle nopeimmalle hiusammattilaiselle ihastuttavan CUTRIN AINOA -tutustumispaketin. Pääset tutustumaan uuteen innovatiiviseen AINOA Volume -tuotesarjaan, jonka tehoaineet aktivoituvat föönin lämmöstä ja antavat hentoihin hiuksiin maksimaalista tuuheutta. AINOA Volume shampoon ja hoitoaineen lisäksi saat lahjaksi rauhoittavan ja tasapainottavan LUMENE-seerumin.

TILAA NÄYTE

Ilmavuutta erittäin hennoille ja latteille hiuksille

AINOA Volume -tuotteet antavat erittäin hennoille hiuksille maksimaalista volyymia täysin uudenlaisen föönin lämmössä aktivoituvan tehoaineen ansiosta. Käytä tuotteita yhdessä, niin saat parhaan lopputuloksen. Voimansa tuotteille antavat pohjoisen luonnon koivunmahlauute ja sokeriyhdisteet.

Suojaa ja hehkua värjätyille hiuksille

AINOA Color -tuotteet antavat värikäsitellyille hennoille hiuksille pitkäkestoista värisuojaa ja silkkistä pehmeyttä. Voimansa tuotteille antaa pohjoisen luonnon karpalonsiemenöljy.

Syväkosteutusta kuiville tai kiharille hiuksille

AINOA Moisture on kehitetty kosteuttamaan pitkäkestoisesti kuivia ja hentoja hiuksia. Erinomainen myös kiharille, permanentatuille tai sävytetyille hiuksille. Voimansa tuotteille antavat pohjoisen luonnon mustikansiemenöljy ja sokeriyhdisteet.

Vahvuutta ja suojaa vaurioituneille hiuksille

AINOA Repair on tarkoitettu vaalennetuille sekä runsaasti käsitellyille hennoille hiuksille. Hoitotuotteiden sisältämä föönin lämmöstä aktivoituva tehoaine antaa hennoille ja vaurioituneille hiuksille niiden kaipaamaa hoitoa ja suojaa. Voimansa tuotteille antavat luonnon tyrninsiemenöljy sekä herneproteiini.

Syväpuhdistusta kaikille hiuksille

AINOA Deep Clean shampoot sopivat hentojen hiusten syväpuhdistukseen: poistamaan hiuksista epäpuhtauksia ja muotoilutuotejäämiä sekä veden mineraalien aiheuttamia ei-toivottuja vivahteita vaaleissa hiuksissa. Syväpuhdistavia shampoita on hyvä käyttää säännöllisesti kerran viikossa. Voimansa Deep Clean -linjan tuotteille antaa pohjoisen luonnon variksenmarjauute.

Kysy lisää alueesi CUTRIN-edustajalta tai
tilauspalvelustamme: 0800 122 211 (arkisin klo 10-16)