LÖYDÄ OMA MUOTOSI

Kestävän kampauksen salaisuus on hyvä pohjustus. CUTRIN MUOTO -sarja on suunniteltu pohjoismaisen hennon hiuksen eritystarpeisiin. Tuotteet antavat volyymia ja tarpeeksi hienojakoista kiinnitystä, poistavat sähköisyyttä ja taltuttavat pörröisyyttä.

Poimi tästä CUTRIN-kouluttajien vinkit trendikkäisiin kampauksiin.

HELPOT PIKAKAMPAUKSET

KIMMOISAT KIHARAT

Suihkuta hiustenpesun jälkeen hiuksiin kauttaaltaan MUOTO Iconic Multisprayta. Kuivaa hiukset. Kiharra hiukset muotoiluraudalla korkkiruuvikiharoille, suihkauta osioihin ennen kiharrusta MUOTO Heat Protection lämpösuojasuihketta. Vaihtele osioiden kokoa jotta saat aikaan huolettomamman ja muodikkaasti rennonsekaisen lopputuloksen. Viimeistele MUOTO Extra Strong hiuskiinteellä.

SILEÄ NUTTURA

Suihkuta pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin kauttaaltaan tukea ja sileyttä antamaan MUOTO Sugar Spray. Föönaa hiukset sileiksi ja tee päälaelle poninhäntä. Suihkuta poninhäntään MUOTO Texturizing Volume Spray tuomaan tuuheutta ja muotoiltavuutta. Muotoile ponnari nutturalle. Kiinnitä nuttura kammalla silotellen ja suihkuttaen samalla kauttaaltaan MUOTO Extra Strong Hairspray.

SÄHÄKKÄ PONNARI

Valitse pohjustukseen hiuslaadullesi sopiva volyymivaahto, esim. MUOTO Light Volumizing Mousse tai MUOTO Strong Volumizing Mousse. Levitä volyymivaahto pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivaa hiukset harjan kanssa. Voit tehdä kuivatuksen pää alaspäin. Tee päälaelle napakka ponnari useammalla hiuslenkillä, jotta saat ponnarin tyveen tyylikkään varren. Kiharra ponnarin latva alaspäin. Silota lentävät irtohiukset päätä myöden. Kiinnitä kauttaaltaan MUOTO Extra Strong hiuskiinteellä. Viimeistele MUOTO Humidity Spray -kosteussuojalla.

RENTO NUTTURA

Levitä kosteisiin hiuksiin runsas määrä MUOTO Strengthening Moussea. Kuivaa hiukset ja kiharra hiusten latvat. Suihkuta hiuksiin tyvelle ja pituuksiin runsas määrä MUOTO Volumizing Dry-Shampoota. Kokoa hiukset kolmelle ponnarille päälaelle ja kieputa kunkin ponnarin hiukset löysästi oman ponnarin ympäri. Kiinnitä osiot pinneillä ja viimeistele lopuksi MUOTO Extra Strong hiuskiinteellä.

HELPPO PONNARI

Levitä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin jakauksittain MUOTO Root Lifting Spray Moussea ja pituuksiin MUOTO Iconic Multisprayta. Kohdista tyvivaahto hiusten tyvialueisiin. Kuivaa hiukset huolellisesti harjan kanssa latvaa sisäänpäin taivuttaen. Kiharra latvat isoille kiharoille ja suihkuta hiuksiin MUOTO Extra Strong Hairspray kevyesti kauttaaltaan. Tee hiuksiin keskijakaus ja sido hiukset nauhalla alas niskaan poninhännälle. Vapauta suortuvat sivuilta kehystämään kasvoja.

IHANAT LAINEET

Levitä kosteisiin hiuksiin runsas määrä MUOTO Weightless Volumizing Moussea. Föönaa hiukset huolella. Osita hiukset kolmeen kerrokseen. Suihkuta hiuksiin kauttaaltaan MUOTO Heat Protection -lämpösuojasuihke. Kiharra hiukset pienelle tai keskikokoiselle kiharalle. Kiharra pystyosissa, aloita niskaosasta ja etene päälliosaa kohti. Pidä kiharruksen kiertosuunta samana. Suihkuta kiharoiden päälle MUOTO Extra Strong Hairspray.

Anna kiharoiden jäähtyä. Harjaa kiharat voimakkaasti auki ja anna kiharoiden suoristua laineen muotoon. Kiinnitä lopuksi MUOTO Extra Strong hiuskiinteen avulla.

INSPIROIDU KAMPAUSTRENDEISTÄ

RÖYHELÖÄ JA KRUMELUURIA

Röyhelöä ja krumeluuria! Kauden kampaustrendeissä on kuninkaallista estetiikkaa. Kampaukset ovat nyt kookkaampia ja runsaampia ja niissä nähdään erilaisia kiharan, punosten ja rakenteiden vaihteluita. Hiukset kammataan taaksepäin paljastaen kasvot ja punotaan ylös veistoksellisesti kuin kruunu.

MIND THE BACK

Yksinkertaisuus on kaunista. Nämä sleekit kampaukset ihastuttavat minimalistisuudellaan sekä yksityiskohdillaan. Nokkelat viimeistelyideat tekevät yksinkertaisesta kiinnostavaa – ja tyylikästä. Nämä kampaukset ovat tarinaltaan simppeleitä ja nopeita toteuttaa. Kampaukset muovautuvat helposti niin arkeen kuin juhlaan.

YLVÄYTTÄ JA HARMONIAA JUHLAKAMPAUKSIIN

Boheemien, rentojen kampausten rinnalle kaivataan nyt myös tyylitellympää muotoilua. Hiuksissa saa edelleen näkyä rakennetta, mutta kampauksellisuus korostuu. Kampaukset ovat ylväitä ja niihin halutaan volyymia sekä pehmeyttä. Kampausten painopiste nostetaan nyt selkeästi ylemmäksi ja jo monia kausia ihastuttanut niskanuttura alkaa väistyä.