TERVETULOA KAUNIS ARKI

Ihana kesäaurinko hemmotteli, mutta myös haastoi hennot hiuksemme. Nyt on aika elvyttää auringon polttamat hiukset ja kirkastaa uimavesien haalistama tai kellastama hiusväri. Poimi myös vinkit kivoihin kampauksiin, arkeen paluuta helpottamaan.

Vilma rannalla

KESÄHIUSTEN PELASTUSPAKETTI

CUTRIN AINOA tarjoaa nopean avun auringon kuivattamien hiusten elvyttämiseen ja uimavesien kellastuttaman hiusvärin kirkastamiseen:

 1. Kirkasta hiukset CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoolla. Vaaleiden hiusten vihreyteen ja sameuteen on useimmiten syynä veden mukana hiukseen kulkeutuvat mineraalit. AINOA Mineral Remove Shampoo puhdistaa tehokkaasti hiuksista kupari-, rauta- ja muita kivennäisainejäämiä ja kirkastaa hiusvärin hetkessä.
 2. Elvytä ja ravitse hiukset CUTRIN AINOA Vitality Boost Intensive Treatment -tehohoitoaineella.
 3. Hoida kuivat latvat hiuksiin jätettävällä CUTRIN AINOA Nutri Repair Anti-breakage Fluid hoitoaineella. Tätä kaivattua suosikkia on taas saatavilla!

NÄIN PUHDISTAT HIUKSISTA MINERAALIJÄÄMÄT

Teimme Vilmalle hiuksia kirkastavan puhdistuskäsittelyn CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoon avulla. Vaaleiden hiusten luonnollinen vivahde korostuu kauniisti, kun hiuksista poistuvat ei toivotut keltaisuus ja vihreys. Myös väri- ja kiharakäsittelyt onnistuvat toivotusti, kun puhdistat hiukset ensin mineraaleista. Lue lisää: https://www.cutrin.fi/hiuksia-kirkastava-puhdistuskasittely/

 1. Kostuta hiukset lämpimällä vedellä pesualtaalla. Purista enin vesi hiuksista pois.
 2. Levitä CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoo kauttaaltaan tyvestä latvaan ja vaahdota kevyesti.
 3. Anna vaikuttaa 5-10min.
 4. Lisää vettä hiuksiin, vaahdota, pese ja huuhtele.
 5. Purista enin vesi pois ja levitä tehohoito. Vaikutusaika 5-10min. Huuhtele.
 6. Kuivaa ja muotoile hiukset.

HIUSPOHJAA SUOJAAVA VAALENNUS

Haaveiletko vaaleista raidoista, mutta haluat suojella herkkää hiuspohjaasi? Kouluttajamme Jesse Lahtinen toteutti upean vaalennuksen hiuspohjaa koskettamatta. Tekniikka on erinomainen, kun hiuspohja on herkkä tai esimerkiksi kesän aurinko on päässyt polttamaan hiuspohjaa. Kysy CUTRIN-kampaajaltasi!

VIRKISTÄ VAALEA VÄRISI SÄVYTTÄVILLÄ TUOTTEILLA – UPEA HOPEINEN UUTUUS

CUTRIN AURORA Color Care Silver Mousse sävyttävä volyymivaahto on ihana uutuus vaalennetuille, luonnostaan vaaleille ja harmaille hiuksille. Antaa hiuksille volyymia ja kevyttä rakennetta sekä taittaa keltaisuutta. Hiukset saavat kauniin hopean hohteen. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja föönataan tai annetaan hiusten kuivua luonnollisesti.

Muista myös CUTRIN AURORA Color Care -sarjan sävyttävät shampoot ja hoitoaineet. Kolme kaunista sävyä vaalennetuille hiuksille keltaisuuden taittoon sekä harmaiden ja pastellisten sävyjen ylläpitoon. 100% vegaaniset koostumukset.

PAREMMAT PONNARIT

Katso CUTRIN-kouluttajien ponnarivinkit piristämään arkilookiasi. Kestävän ponnarikampauksen salaisuus on hyvä pohjustus. CUTRIN MUOTO -sarja on suunniteltu pohjoismaisen hennon hiuksemme eritystarpeisiin. Tuotteet antavat volyymia ja tarpeeksi hienojakoista kiinnitystä, poistavat sähköisyyttä ja taltuttavat pörröisyyttä sekä antavat kampaukselle pitoa koko päiväksi – vaihtelevissa syyssäissä.

Paremmat ponnarit

 

 

 

 1. Kosteuta hiukset AINOA Hydration Recovery Detangling Mist -hoitosuihkeella.
 2. Pyyhekuivaan hiukseen suihkutetaan MUOTO Iconic Multisprayta, joka antaa volyymia ja ryhtiä. Monitoimisuihke sopii hentojen hiusten muotoiluun aina luonnollisesta arkityylistä viimeisteltyihin kampauksiin. Toimii niin rullakampauksen pohjustukseen kuin föönaukseenkin. Kerrostamalla eri muotoilutuotteita saat lisättyä hiukseen rakennetta ja volyymia, hiuksista tulee paksumman oloiset. Tarvittaessa lisää tuuheutta antavat MUOTO Light Volumizing Mousse, MUOTO Strengthening Mousse.
 3. Hiukset föönataan kuiviksi pyöröharjaa käyttäen ja suoristetaan vain latvat, jotta ei litistetä hiusta raudalla.
 4. Tee hiuksiin osioittain kiharoita puikoilla, näin maksimoit hiusten tuuheuden. Suihkuta kiharoihin lisää MUOTO Iconic Multisprayta, niin saat napakamman pidon kiharoille ja napakkuutta kiharruspuikon alle. Suihkuta myös MUOTO Volumizing Dry-Shampoota tyvestä latvaan, niin saat rakennetta hienolaatuiseen hiukseen ja hius pysyy kampauksella paremmin. Ylimääräinen kuivashampoo harjataan pois.
 5. Muotoiluun käytetään MUOTO Soft Spray Wax -sprayvahaa, joka on ihanteellinen pitkille hiuksille. Tuote poistaa sähköisyyttä ja antaa pohjan hiusten muotoilulle päälaella (nypytys ja löysennykset).
 6. Kampauksen kiinnittämiseen suosittelemme vahvaa ja nopeasti kuivuvaa hiuskiinnettä, kuten MUOTO Strong Instant Hairspray, joka on ihanteellinen viimeistelykiinne hennoille hiuksille. Lisää volyymia ja tyvialueen kohotusta saat MUOTO Strong Volume Hairspraylla.
 7. Muista myös MUOTO Humidity Shield -kosteussuojasuihke, joka auttaa suojaamaan kampausta haastavissakin sääolosuhteissa.

Tuoksuttomat vaihtoehdot löydät VIENO-sarjasta.

Pyöritetty pystynuttura

Kampauksen ja ponnarin yhdistelmä. Pyöritetään hius banaaninutturatekniikalla ylhäältä alas ja kiinnitetään pinnien avulla. Loput hiuksista jätetään ponnariksi.

Helppo ja rento solmukampaus

Hiukset jaetaan kahteen osaan ja tehdään hiuksista solmu. Pitkät latvat piilotetaan solmun sisään pinnillä tai jätetään auki. Solmu toimii erityisen hyvin luonnonkiharassa sekä ”kakkospäivän kampauksena”

Puoliponnari boho-hengessä

Kurita vallaton hiuspehko! Tee puoliponnari, peitä halutessasi hiuslenkki pyörittämällä pieni osa hiuksista lenkin ympärille ja kiinnitä pinneillä. Solmi ponnari nahkanarulla ja kiedo narun päät ristikossa ponnarin ympärille. Venytä/löysytä hiuksia ulos ristikosta. Ihanteellinen vahvaan hiukseen ja toimii myös kokopään ponnarissa. Ponnari on helposti muokattavissa kampaukseksi kieputtamalla nyöritetty ponnari ylös nutturalle ja kiinnittämällä se pinneillä.

Huiviponnari

Huivilla näyttävyyttä ponnariin ja piristystä päivän asuun. Tee ponnari, solmi ponnari ohuella huivilla ja kieputa huivia ponnarin ympärille ristikossa. Jätä huivin päät roikkumaan vapaasti tai solmi ne rusetille. Löysytä hiuksia reilusti ulos ristikosta. Kasvata kampauksen volyymia löysyttämällä hiuksia myös päälaelta. Voit myös tehdä ponnarista tiukemman version ja nyörittää huivin tiiviisti ponnarin puoleen väliin. Lisää halutessasi ripaus kimallusta, pyörittämällä huivin mukana kultalankaa. Kokeile erilaisia huiveja!

CUTRIN X BRAIDINGBAD – HELPOT LETIT ARKEEN

Tee helpot letit Braidingbadin Helin opastuksella. Pohjusta ja viimeistele CUTRIN MUOTO -sarjan hentojen hiusten muotoiluun ja pohjoisiin oloihimme kehitetyillä täsmätuotteilla.

Lisää lettivinkkejä Instagramissa @braidingbad

POHJUSTA LETIT JA PONNARIT

LISÄÄ VOLYYMIA KAMPAUKSEEN

TUOKSUTTOMAAN MUOTOILUUN

MUISTA KÄTEVÄT MATKAKOOT

Nappaa suosikkituotteet mukaan kätevinä käsilaukkukokoina. Työpöydälle, kouluun, treenikassiin, työ- tai viikonloppureissuun.

CUTRIN Shop