HERKÄN KOSKETUKSEN VOIMA

Hiusten koskettaminen on voimakas teko, johon liittyy valtavasti tunnetta. Se tuottaa mielihyvää, rauhoittaa ja rentouttaa. Se on huomion-, hellyyden- ja rakkaudenosoitus. Se on jotain, mikä tulee ihmisiltä luonnostaan ja kulkee läpi elämän – vauvasta vanhuusikään.

Voimakas on myös uniikin luontomme suojaava kosketus. Ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia hoitamaan hienoja hiuksiamme sekä suojaamaan niitä vaativissakin olosuhteissa. Siksi luonnosta voimansa ammentava CUTRIN puhuu siitä, kuinka voimakas herkkä kosketus voikaan olla. Sillä me tiedämme, että herkkiä hiuksiamme täytyy kohdella hellästi.

HIENOILLE HIUKSILLE

Hiusten ja hiuspohjan herkkyys on osa pohjoista perimäämme. Me CUTRINilla tunnemme tämän ainutlaatuisen hiuksen tarpeet, olemmehan olemme olleet tämän hienon hiuksen ja herkän hiuspohjan asiantuntija jo 50 vuotta.

Pohjoismainen hius on erityinen: ohut, lasimainen, hento ja taipuisa. Vaikka hiuksia on runsaasti, ne latistuvat helposti. Hius on erityisen altis UV-säteilylle ja sääolosuhteiden vaihtelu tuo haasteensa hiusten hoitoon. Kotimaisen CUTRINin kampaamotuotteet on kehitetty juuri pohjoisen hienolaatuisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeisiin: tuuheutta ja runsautta latteille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle ja värinsuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta. Hoito-, muotoilu ja värituotteiden koostumukset ovat erityisen kevyitä, hienojakoisia ja hellävaraisia, niin hiuksille kuin hiuspohjalle.

CUTRIN yhdessä kampaajasi kanssa auttaa pohjoista hiustasi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta, olosuhteista huolimatta.

KOSKETUS LUONTOON

Parhaissa hiustuotteissa yhdistyvät laatu ja vastuullisuus. Olemme jo pitkään tehneet määrätietoista tuotekehitystä ja hyödyntäneet tuotteissamme kestävillä tavoilla kerättyjä pohjoismaisia raaka-aineita. Tuotteidemme teho ja voima tulevat pohjoisen luonnon aktiiviaineista. Monet näistä saadaan elintarvike-ja puuteollisuuden sivuvirtoina.

CUTRIN on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan sekä luonnonvarojen käyttöä kaikessa toiminnassaan. CUTRIN-tuotteet on tehty sinulle, eettisiä arvoja ja ympäristöä kunnioittaen.

Kerro hiuksia koskettava muistosi ja voita uusia CUTRIN AINOA -tuotteita

Hiusten koskettamiseen liittyy valtavasti muistoja. Muistatko, kuinka läheisen ihmisen kosketus tyynnytti ja lohdutti? Kuinka voimaannuttavaa olikaan, kun luottokampaajasi hieroi hiuspohjaasi ja jopa nukahdit hetkeksi pesupaikalle? Tai kuinka ylpeä olit, kun isä letitti hiuksesi aamulla ennen kouluun menoa.

Kerro meille hiuksia koskettava muistosi, voit voittaa uusia kotimaisia CUTRIN AINOA -hiustenhoitotuotteita. Arvomme kaikkien hiustarinansa meille jakaneiden kesken 10 kpl 100 € arvoisia CUTRIN AINOA -tuotepaketteja. Kilpailu on voimassa 7.3.2021 asti.

 

KATSO LISÄÄ HIUSMUISTOJA

CUTRIN AINOA –
Uusi kotimainen tuotesarja kaikille hennoille hiuksille

Tutustu