CUTRIN KOULUTUKSET

Koulutustiimimme palvelee sinua numerossa 0800 922 21. Kysy neuvoa tai varaa koulutus kampaamoosi, CUTRIN Studiolle tai etäkoulutuksena.

Liity myös CUTRIN-ammattilaisten omaan CUTRIN AURORA Facebook-ryhmään – saat ensimmäisenä tiedon tulevista koulutuksista, värireseptejä ja kollegoiden vinkkejä. Jaa myös omasi!

Koulutuswebinaarimme järjestetään Teams Event -koulutuksina. Ilmoittaudu haluamaasi koulutukseen etukäteen ja lataa ilmainen Microsoft Teams joko tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi Event-linkin, josta pääset mukaan koulutukseen.

Mikäli et pääse linkistä ensi yrittämällä, tarkista nettiyhteys ja liity linkistä uudelleen. Koulutus on nähtävissä myös myöhemmin tallenteena tällä sivulla sekä 2 viikon ajan Event-linkin kautta.

 

Tulossa – ilmoittaudu mukaan

Koulutustallenteet

Etkö löytänyt etsimääsi?

Voimme suunnitella yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivan koulutussisällön.
Koulutus voidaan toteuttaa Teams-koulutuksena, CUTRIN Studiolla tai
voimme tulla luoksesi parturi-kampaamoon.

Ota yhteyttä CUTRIN koulutukseen: Kaisa Vuorenpää, 050 343 2792

Cutrin Muotolinja 1/21

Kauden Muotolinja on tarina kolmesta upeasta naisesta: Ellasta, Matildasta ja Stellasta. Heidän jokaisen tyyli on yksilöllinen, mutta kaikkia yhdistää hennot hiukset, mihin olemme Cutrinilla erikoistuneet jo 50 vuoden ajan.

Kokoelma osoittaa, miten hentoihin hiuksiin saadaan tyyliin sopivalla leikkauksella, värillä sekä oikeilla hoito- ja viimeistelytuotteilla vaihtelua sekä runsautta.

Tutustu trendeihin, poimi reseptit ja katso tutorial-videot.

Lue lisää