CUTRIN KOULUTUKSET

Tervetuloa CUTRIN-koulutusten pariin inspiroitumaan ja oppimaan uutta! Tältä sivulta löydät hiusalan ammattilaisille tarkoitettuja vinkkejä värjäämiseen ja opastusta tuotteiden käyttöön.

CUTRINin koulutustiimi palvelee sinua lisäksi puhelimitse numerossa 0800 922 21.

HUOM! Kevään koulutustapahtumat on peruttu hallituksen koronavirustilanteeseen liittyvien linjausten mukaisesti. Olemme yhteydessä koulutuksiin ilmoittautuneihin henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Cutrin Muotolinja kevät-kesä 2020

Kouluttaudu ammatillisesti uuden CUTRIN MUOTOLINJA kevät-kesä 2020 -kokoelmamme parissa. CUTRINin tämän kauden hiusmuodissa yhdistyvät luonnollisuus ja futuristisuus. Kokoelma on ylistys kulttuuriperinnöllemme, sen kiehtovalle eksoottisuudelle ja erilaisuudelle.

Kunkin trendin esittelyn yhteydestä löydät inspiroivaa videomateriaalia: Sukella kouluttajien kanssa kunkin trendin värien taustoihin ja katso tutorial-videoilta, miten trendit toteutettiin.

Lue lisää

Uusimmat koulutukset

HIUSTENLEIKKAUSDEMO

Facebook Live CUTRIN AURORA -ryhmässä Tiistaina 12.5. klo 11
Kouluttajana Maria Harris

Kouluttajamme Maria Harris toteuttaa hiustenleikkauksen demotyön. Keskustellaan hiustenleikkaustekniikoista ja siitä, mitkä ovat salaisuudet onnistuneeseen hiustenleikkaukseen.

https://www.facebook.com/groups/CutrinAurora

HYVÄ KUMPPANUUS JA MENESTYMINEN BISNEKSESSÄ

Facebook Live CUTRIN AURORA -ryhmässä Tiistaina 19.5. klo 11
Vierailijana Jan Hagelberg Cutrinilta

Cutrin yhteistyökumppaninasi. Keskustelua Cutrinin Jan Hagelbergin johdolla kumppanuuteen perustuvasta asiakassuhteesta liiketoimintasi vauhdittajana.

https://www.facebook.com/groups/CutrinAurora

VOIMAA POHJOISESTA LUONNOSTA

Facebook Live CUTRIN AURORA -ryhmässä Tiistaina 26.5. klo 11
Vierailijana Emmi Salmi Cutrinilta

CUTRIN on edelläkävijä pohjoisen luonnon raaka-aineiden hyödyntämisessä hiuskosmetiikassa. Mitä pohjoisen luonnon raaka-aineita CUTRIN tällä hetkellä käyttää, miten ne vaikuttavat ja mitä tarkoitetaan sivuvirroilla? Keskustelua entistä ajankohtaisemmasta aiheesta.

https://www.facebook.com/groups/CutrinAurora

Kouluttajat ovat apunasi

Koulutustiimimme palvelee sinua numerossa 0800 922 21. Kysy neuvoa tai varaa henkilökohtainen puhelinkoulutus. Olemme täällä sinua varten.