Cutrin
– pohjoisen hiuksen ja hiuspohjan asiantuntija

Pohjoisen herkän hiuspohjan ja hienolaatuisen hiuksen hoitoa, muotoilua ja kampaustaitoa pohjoisen luonnon tehoaineiden voimalla. Se on ollut erikoisalamme jo viisikymmentä vuotta.

CUTRIN tulee latinasta:
CUTIS = IHO + CRINIS = HIUS

Pohjoismaista hiusmuotoilua – pohjoisen luonnon, elämäntavan ja designin inspiroimaa luovuutta

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä CUTRIN MUOTOLINJA -kokoelma räätälöidään pohjoismaisiin tarpeisiin. Globaaleihin megatrendeihin pohjautuen se kunnioittaa kauneuskäsitystämme ja pohjoisen hiuksen erityislaatua. CUTRINin tapa visualisoida hiusmuotia inspiroi kampaajia ympäri maailmaa. Meidät on löytänyt yhä useampi hiusmuotoilun minimalistisuutta ja funktionaalista kauneutta arvostava kampaaja.
Tutustu kauden MUOTOLINJA -kokoelmaan.

Lue lisää

Pohjoismainen hius on erilainen

CUTRIN-tuotteet on kehitetty pohjoisen hienolaatuisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeisiin: tuuheutta ja runsautta latteille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle ja värisuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta.
Kevyissä ja hienojakoisissa formuloissamme yhdistyy painoton hoitoteho, pito ja suoja ulkoisia stressitekijöitä vastaan. Me autamme pohjoismaista hiusta voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta, olosuhteista huolimatta.

Lue lisää

VOIMAA POHJOISESTA LUONNOSTA. VASTUULLISESTI.

CUTRIN on edelläkävijä pohjoisen luonnon raaka-aineiden hyödyntämisessä. Käytämme tuotteissamme kestävillä tavoilla kerättyjä pohjoismaisia raaka-aineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja hoitamaan hentoja pohjoismaisia hiuksia.

Lue lisää

Cutrin yrityksenä

CUTRIN lukeutuu Pohjoismaiden johtaviin, ammattilaisten käyttöön suunniteltuihin hiuskosmetiikkamerkkeihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset, luonnon raaka-aineita sisältävät tuotteet niin kampaamoalan ammattilaisten kuin kuluttajien tarpeisiin.
Päämarkkinamme ovat Pohjoismaat. Lisäksi CUTRIN-tuotteita myydään mm. Virossa, Liettuassa, ja Ukrainassa. CUTRINin menestyksen taustalla on LUMENE Oy, kansainvälinen kauneuden ja hyvinvoinnin huippuosaaja.

 

 

POHJOISMAISTA HIUSOSAAMISTA SINULLE JA ASIAKKAALLESI

CUTRIN on avain menestyksekkääseen liiketoimintaan. Tervetuloa mukaan pohjoismaista hiusosaamista, asiakaspalvelun läheisyyttä ja vastuullisuutta arvostavien CUTRIN-ystävien yhteisöön. Olemme täällä sinua ja asiakkaitasi varten.

TERVETULOA KUMPPANIKSEMME