CUTRIN MUNAJAHTI

Onnea, löysit CUTRIN AINOA -munan. Mikä saalis! Täytä yhteystietosi, niin olet mukana CUTRIN AINOA -tuotepaketin arvonnassa. Palkinto sisältää 6 kpl uusia CUTRIN AINOA Silver Volume Shampoita ja 6 kpl CUTRIN AINOA Silver Volume hoitoaineita + makean yllätyksen. Palkinnon arvon on n. 150 €.

CUTRIN AINOA Silver Volume -tuotteet ylläpitävät vaaleiden tai harmaiden hiusten viileää sävyä ja antavat maksimaalista volyymia innovatiivisen föönin lämmössä aktivoituvan tehoaineen ansiosta. Käytä tuotteita yhdessä, niin saat parhaan lopputuloksen. Voimansa tuotteille antavat mustikansiemenöljy sekä chia-proteiini.

Arvonnan säännöt:

Kilpailu on voimassa 14.-18.4.2022. Kilpailuun voivat osallistua hiusalan ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailuun osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Kilpailun järjestää Cutrin Oy, joka vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan 22.4.2022. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.