CUTRIN MUNAJAHTI

Onnea, löysit CUTRIN AURORA -munan. Mikä saalis! Täytä yhteystietosi, niin olet mukana kevään viileimmän CUTRIN AURORA -tuotepaketin arvonnassa. Tuotepaketti sisältää kevään houkuttelevimpia uutuuksia: 6 kpl AINOA Silver Volume shampoota ja 6 kpl AINOA Silver Volume hoitoainetta, 2 kpl AURORA Violet Booster värilisää keltaisuuden poistoon sekä CUTRIN AURORA Bleaching Powder ja AURORA Bleaching Powder Ammonia Free -vaalennusjauheet. Palkinnon arvo on 278 €.

Arvonnan säännöt:

Kilpailu on voimassa 14.-18.4.2022. Kilpailuun voivat osallistua hiusalan ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailuun osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Kilpailun järjestää Cutrin Oy, joka vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan 22.4.2022. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.