CUTRIN MUNAJAHTI

Onnea, löysit CUTRIN HOHDE -munan. Mikä saalis! Täytä yhteystietosi, niin olet mukana CUTRIN HOHDE -tuotepaketin arvonnassa. Tuotepaketti sisältää yhden myyntierän (6 kpl) uusia CUTRIN HOHDE Platinum Cleansing Conditioner -tuotteita + makean yllätyksen. Palkinnon arvon on n. 80 €.

Uusi CUTRIN HOHDE -värihoitosarja on kehitetty hiusvärin ylläpitoon, taittamiseen ja pastelliseen sävyttämiseen. Sävymaailma on suunniteltu toimimaan saumattomasti CUTRIN AURORA -hiusvärien kanssa ja ylläpitämään värin loistoa myös hiustenvärjäysten välillä. HOHDE -tuotteet ovat 100% vegaanisia ja raaka-aineista jopa 95% on luonnollista alkuperää. Tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa Espoon tehtaallamme.

Arvonnan säännöt:

Kilpailu on voimassa 14.-18.4.2022. Kilpailuun voivat osallistua hiusalan ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailuun osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Kilpailun järjestää Cutrin Oy, joka vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan 22.4.2022. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.