CUTRIN MUNAJAHTI

Onnea, löysit CUTRIN MUOTO -munan. Mikä saalis! Täytä yhteystietosi, niin olet mukana CUTRIN MUOTO -tuotepaketin arvonnassa. Palkinto sisältää yhden myyntierän (6 kpl) CUTRIN MUOTO Design Edition -hiuskiinteitä + makean yllätyksen. Palkinnon arvon on n. 80 €.

CUTRIN MUOTO Design Edition on kunnianosoitus skandinaaviselle hiusmuotoilulle, jonka avainsanoja on toimivuus, esteettisyys ja ekologisuus. Pohjolan vaaleaa valoa, tasapainon rikkovia yksityiskohtia. Tyyliä, jossa vähemmän on enemmän. Pakkausilme perustuu parturi-kampaaja Maria Koskisen teokseen Lights and shadows. Teoksessa toistuvat hiusten eri rakenteet ja liikkeet sekä pohjoisesta luonnosta tutut muodot, valon ja varjon leikki. Saatavilla rajoitetun ajan.

Arvonnan säännöt:

Kilpailu on voimassa 14.-18.4.2022. Kilpailuun voivat osallistua hiusalan ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailuun osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Kilpailun järjestää Cutrin Oy, joka vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan 22.4.2022. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.