CUTRIN MUNAJAHTI

Onnea, löysit CUTRIN OODI -munan. Mikä saalis! Täytä yhteystietosi, niin olet mukana kesäisen CUTRIN OODI -tuotepaketin arvonnassa. Tuotepaketti sisältää 6 kpl CUTRIN OODI Hydrating Shampoota, 6 kpl OODI Hydrating hoitoainetta sekä 6 kpl OODI Hydrating Care Sprayta + makean yllätyksen. Palkinnon arvon on n. 210 €.

Kesäisen kevyen CUTRIN OODI-sarjan suojaavat, kosteuttavat ja kiiltoa antavat tuotteet on kehitetty erityisesti hennoille hiuksille, joita ne ravitsevat ja suojaavat aurinkoisella säällä. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös värjätyille ja raidoitetuille hiuksille, sillä ne syväkosteuttavat ja ylläpitävät hiusvärin kestoa ja kirkkautta. Tuotteet sisältävät jopa 95 prosenttisesti luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita sekä UVA- ja UVB-suojan hiuksille. Vegaaniset tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa. Saatavilla rajoitetun ajan.

Arvonnan säännöt:

Kilpailu on voimassa 14.-18.4.2022. Kilpailuun voivat osallistua hiusalan ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailuun osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Kilpailun järjestää Cutrin Oy, joka vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan 22.4.2022. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.