CUTRIN MUNAJAHTI

Pääsiäisen makein munajahti on käynnissä! Olemme piilottaneet 5 kpl CUTRIN-pääsiäismunia verkkosivujemme kätköihin. Klikkaa löytämääsi munaa, niin pääset osallistumaan mahtavien palkintojen arvontaan. Palkintojen arvo on 80 – 278 €. Voit etsiä vaikka kaikki viisi munaa ja osallistua jokaiseen arvontaan.

Vihje: ajankohtaisten asioiden ja uutuustuotteiden ympärillä saattaa olla lämpimämpää.

Onnea metsästykseen!

 

Arvonnan säännöt:

Kilpailu on voimassa 14.-18.4.2022. Kilpailuun voivat osallistua hiusalan ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailuun osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Kilpailun järjestää Cutrin Oy, joka vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan 22.4.2022. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.