CUTRIN MUOTO DESIGN – KUNNIANOSOITUS KAMPAAJAN KÄDENJÄLJELLE

Kampaaja on muotoilun ammattilainen. Hän tekee päivittäin käsillään teoksia, joita ihmiset kantavat mukanaan, ja joilla he ilmaisevat itseään jokaiselle vastaantulijalle. CUTRIN MUOTO Design -kilpailu on kunnianosoitus kampaajan luovuudelle sekä skandinaaviselle hiusmuotoilulle, jonka avainsanoja ovat toimivuus, esteettisyys ja ekologisuus.

Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja kestävää. Pohjolan vaaleaa valoa, tasapainon rikkovia yksityiskohtia ja tyyliä, jossa vähemmän on enemmän. Siinä yhdistyy pohjoisen luonnon vaikutteet, kotimainen osaaminen ja käsityö. Nämä vaikutteet myös CUTRIN kokee omakseen. Minimalismi, käytännöllisyys, vaaleat värit sekä intensiivisyydeltään rauhallinen sävymaailma ovat ominta CUTRINia. Haluamme antaa kampaajalle parhaat työkalut toteuttaa taitoaan, tukea suomalaista käsityötä ja tarjota vastuullisesti tuotettuja, uniikin ja puhtaan luontomme tehoaineita hyödyntäviä tuotteita pohjoisiin hiustarpeisiin.

MUOTO DESIGN 2022 FINALISTIT

CUTRIN MUOTO Design 2022 -kilpailun finalistit on nyt valittu. Kilpailussa etsittiin visuaalista ideaa CUTRIN MUOTO Design Edition -pakkaus- tai kampanjailmeelle. Voittaja julkistetaan viikolla 45 Instagramissa @cutrinaurora -tilillä.

LÖYDÄ OMA MUOTOSI

Tyypillinen pohjoismainen vaalea hius on lasimainen, hento ja taipuisa. Vaikka hiuksia on runsaasti, ne latistuvat helposti. Tämä ainutlaatuinen hius vaatii muotoilutuotteilta paljon. CUTRIN MUOTO -tuotesarja onkin kehitetty vastaamaan erityisesti hennon hiuslaadun tarpeisiin: tuotteet antavat tukea, pitoa, volyymia ja kontrollia ilman tahmaavaa tai latistavaa vaikutusta. Tuotteiden sisältämä pohjoisen luonnon koivusokeri sekä koivunmahla ja -lehtiuute kosteuttavat ja auttavat vahvistamaan hentoja ja luonnostaan hauraita hiuksia. UV-, lämpö- ja kosteussuoja auttavat suojaamaan hiuksia vaativissa ja muuttuvissa sääolosuhteissa.

MUOTO-tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Lue lisää

LIGHTS AND SHADOWS

Vuoden 2021 MUOTO Design Edition -hiuskiinteen pakkausilme perustui parturi-kampaaja Maria Koskisen teokseen Lights and shadows. Pakkausilmeessä toistuvat hiusten eri rakenteet ja liikkeet sekä pohjoisesta luonnosta tutut muodot, valon ja varjon leikki. Lue Marian haastattelu tästä.

Lue lisää