CUTRIN MUOTOLINJA 1/21

Kauden Muotolinja on tarina kolmesta upeasta naisesta: Ellasta, Matildasta ja Stellasta. Heidän jokaisen tyyli on yksilöllinen, mutta kaikkia yhdistää hennot hiukset, mihin olemme Cutrinilla erikoistuneet jo 50 vuoden ajan. Kokoelma osoittaa, miten hentoihin hiuksiin saadaan tyyliin sopivalla leikkauksella, värillä sekä oikeilla hoito- ja viimeistelytuotteilla vaihtelua sekä runsautta.

Boheemi Ella on nainen, joka rakastaa värejä, kuoseja, kimallusta ja runsasta kerroksellisuutta vaatteissaan ja hiuksissaan. Hänelle mikään ei ole liikaa. Tumman ja itsevarman Ellan huolettomassa tyylissä on ripaus rohkeaa ranskatarta.

Tutustu Ellaan

Matilda on tyylikäs, hillitty ja hallittu. Hänen värimaailmassaan aivan kaikki on tarkasti mietitty sävy sävyyn. Siksi hän pitää huolen myös siitä, että hänen lemmikkinsä laadukkaat asusteet stemmaavat omistajansa luonnonläheisen väripaletin kanssa.

Tutustu Matildaan

Stella on rohkea kokeilija. Hänen viileän vaalea tyylinsä on itsevarma, eteerinen ja tarkoituksella hieman etäinenkin. Tämän alter egon alta paljastuu kuitenkin iloisesti pirskahteleva Stella, joka piristää itseään kiharoilla ja hempeän pastellisella hiusvärillä.

Tutustu Stellaan

MUOTOLINJA HIUSMUOTINÄYTÖS