HAON

Myyttisyys
Rituaalit
Parantavat voimat
Pitkät hiukset
Luontoyhteys
Yksivärisyys

Tässä myyttisessä trendissä palataan takaisin juurille ja pyritään kokonaisvaltaiseen luontoyhteyteen. Siinä yhdistyy kiehtovalla ja uudella tavalla dramaattisuus, romanttisuus, luonto ja mystiikka. Teknologian ja kiireen täyttämän arjen vastapainoksi olemassaolon tarkoitusta haetaan nyt luonnosta, esivanhempien henkisyydestä ja muinaisten kansojen viisauksista.

Tämän trendin nainen kiehtoo salaperäisyydellään. Hän onnistuu olemaan samaan aikaan vahva ja feminiininen, hauras ja arvoituksellinen. Luonnon materiaalit ja luonnon arvokkaiden raaka-aineiden hyödyntäminen kauneudenhoidossa ja vaatteiden materiaalivalinnoissa on tärkeä osa tämän trendin vastuullista elämäntapaa.

Kanerva
Metsän värit
Eläinten turkin värit
Sammalen vihreä
Tumma ruskea
Harmaa-kupari
Ruoste
Luonnollisuus


Hiukset saavat kasvaa mahdollisimman pitkiksi. Otsahiuksiin ja sivuille tehdään löysää kiharaa tai pehmeää lainetta. Pituudet ja latvat voivat valua suorina, jolloin saadaan aikaan mielenkiintoinen kontrasti eri rakenteiden välille. Hiusten sävyt haetaan luonnosta ja valitaan harmoniassa olevia värejä. Yksivärisyys on nyt suosiossa, mutta harkiten kasvojen lähelle sijoitetut värin vaihtumiskohdat antavat valoa ja varjoa – tekevät hiusväristä mielenkiintoisen.

Jenna

VÄRI

Sivupalkkien vaalennus:
CUTRIN AURORA Ammonia Free Bleaching Powder + 3 %, 50 min.

Kirkastava mineraalien puhdistus pituuksille:
CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoo, 20 min.

Tyviväri:
CUTRIN AURORA Demi Permanent Hair Color 0.03 + 1,5 %, 20 min.

Näin väri toteutettiin

Pia

VÄRI

Etuosan kirkastus (noin 2 cm tyvestä):
CUTRIN AURORA Ammonia Free Bleaching Powder + 1,5 %, 50 min.

Etuosan väri:
CUTRIN AURORA Demi Permanent Hair Color 6.74 + 3 %, 20 min.

Takaosan väri:
CUTRIN AURORA Permanent Hair Color 4.00 + 3 %, 20 min.

POHJOISMAISTA HIUSOSAAMISTA SINULLE JA ASIAKKAALLESI

CUTRIN on avain menestyksekkääseen liiketoimintaan. Tervetuloa mukaan pohjoismaista hiusosaamista, asiakaspalvelun läheisyyttä ja vastuullisuutta arvostavien CUTRIN-ystävien yhteisöön. Olemme täällä sinua ja asiakkaitasi varten.

TERVETULOA KUMPPANIKSEMME