CUTRIN Muotolinja Kevät-Kesä 2020

CUTRINin tämän kauden hiusmuodissa yhdistyvät luonnollisuus ja futuristisuus. Kokoelma on ylistys kulttuuriperinnöllemme, sen kiehtovalle eksoottisuudelle ja erilaisuudelle. Hiustenmuotoilun periaatteemme yhdistettynä luonnonaineita hyödyntävään tuoteteknologiaan suuntaavat katseen pitkälle tulevaisuuteen.

EKOEGO
HAON
HURMA
SYLI

 

Kauneuskäsityksemme perustuu luonnollisuuden arvostamiseen, ja kauneusihanteen taustalla on myytti ”luonnonkauniista ihmisestä”. Luonnonkauneus on kasvojen symmetriaa, hiusten runsautta ja värin raikkautta. Täydellistä ihon, silmien ja hiusvärin harmoniaa. Hiusväri yksinään ei riitä, vaan hiusten tulee myös näyttää ja tuntua vahvoilta sekä kiiltäviltä.
Luonnonkauniilta näyttävä lopputulos saadaan hentoon hiukseen tarkoin valituilla pesu-, hoito- ja viimeistelytuotteilla. Kaikki Cutrinin tuotteet on kehitetty tuomaan volyymia, rakennetta ja pitoa sekä korostamaan pohjoisten hiusten luonnollista kauneutta. Luonnollisuus tarkoittaa myös valintoja, mitä aineosia tuotteet pitävät sisällään ja miten tuote tai pakkaus on valmistettu. Tärkeää on, että tuotteiden valmistuksessa huomioidaan kestävä kehitys ja luonnon kunnioittaminen. Siksi kaikki, mitä teemme, on suunniteltu Suomessa hienon hiuksen ja herkän hiuspohjan erityistarpeisiin, eettisiä arvoja ja ympäristöä kunnioittaen.

”Korosta sitä mikä on luonnostaan kaunista, pelkistä ja tyylittele. Mieti vahvaa muotokieltä, mutta malta. Jarruta yliampuvuutta. Hylkää vanha ja aikansa elänyt.”

– Kaisa Vuorenpää, Cutrin koulutus

Kauden neljä trendiä

KUPLIVAA TUNNELMAA BUBBLING PARTYISSA

Bubbling Party vol 2 tarjosi maistiaisia kevään hiusmuodista.

Lue lisää

AAMUKAHVILLA HENRIIKAN HIUSMUUTOS

Aamukahvilla-blogin Henriikka kertoo kokemuksestaan Muotolinja-kokoelman mallina.

Lue lisää Henriikan blogista