CUTRIN x Positiivinen Kierre

MUUTOSVOIMAA RYHMÄVALMENNUKSESTA

Yrittäjät ovat Suomen työmyyriä, mutta he eivät valitettavasti ehdi huolehtia edes tärkeimmästä eli liiketoimintansa kasvusta ja hyvinvoinnista. Yrittäjälle on tosi tyypillistä olla kädet savessa ja sakset kädessä, tehdä paljon töitä, hoitaa konttorihommat ja laskujen maksu toisella kädellä iltaisin – ja koulutus, kuka sellaiseen ehtii? Omat somesuunnitelmat ja instagramit tehdään, kun muistuu mieleen. Uusia asiakkaita pitäisi hankkia ja miettiä keinoja siihen.

Ryhmävalmennuksen avulla teet muutostavoitteestasi konkreettisen suunnitelman ja toteutat sen. Ryhmävalmennus on todennetusti tehokas menetelmä tehdä muutoksesta totta. Muutos on etukäteen aina iso möykky. Niin iso, että sitä on vaikea purkaa suunnitelmaksi. Ryhmävalmennus on 4 x 2 tunnin etävalmennus, jossa työstät omaa suunnitelmaasi pieniksi askeleiksi yhdessä valmentajan ja ryhmän kanssa. Valmennukseen tarvitset muutoshalun, puhelimen tai tietokoneen ja muistiinpanovälineet.

CUTRIN toteuttaa nyt yhteistyössä Positiivisen kierteen kanssa kampaamoyrittäjille suunnatun valmennuksen. Rykrytoimme nyt osallistujia ensimmäiseen pilottiryhmään, johon osallistuminen on ilmaista. Valmennuksen arvo on 290 € + alv. Maksun sijaan osallistut lyhyeen esihaastatteluun ja annat palautteen valmennuksesta. Valitsemme ryhmään 8 henkilöä. Valmentajana toimii ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Noramaa, jolla on pitkä kokemus kampaamoalan markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävissä toimimisesta.

Alustavat valmennuspäivämäärät: 4.4., 11.4., 25.4 ja 9.5. Valmennuspäiviä voidaan tarvittaessa siirtää/muuttaa, myös sunnuntait ovat mahdollisia.

Valitsemme osallistujat valmennukseen hakemusten pohjalta, jonka voit täyttää oheisesta linkistä:kerro lyhyesti mihin haet muutosta ja miksi juuri sinun olisi valmennukseen hyvä päästä mukaan.

Hae mukaan tästä