KUNNIOITUKSEMME LUONTOA KOHTAAN HEIJASTUU KAIKKEEN TOIMINTAAMME

Kunnioituksemme luontoa ja ympäristöä kohtaan heijastuu kaikkeen toimintaamme. Me CUTRINilla olemme ylpeitä suomalaisuudesta sekä pohjoisista juuristamme. Luontomme puhtaus ja sen tarjoamien raaka-aineiden ainutlaatuinen voima inspiroi tuotekehitystämme. CUTRIN-tuotteissa yhdistyy korkea laatu, pohjoisen luonnon ikiaikainen voima, uusin teknologia sekä ainutlaatuinen, paikallinen asiantuntijuus.

Olemme tehneet määrätietoista tuotekehitystä jo yli 50 vuotta ja hyödyntäneet tuotteissamme kestävillä tavoilla kerättyjä pohjoismaisia raaka-aineita. Monet näistä saadaan elintarvike- ja puuteollisuuden sivutuotteina. Esimerkiksi AINOA Repair tuotteissa käytettävä pohjoisen lakan siemenuute on valmistettu vesi-glyseroliuuttamalla käsin poimittujen lakkojen siemenistä. Marjojen siemenet saadaan mehunvalmistuksen sivuvirtatuotteena.

Filosofiamme on kehittää turvallisia, pohjoisen luonnon raaka-aineita hyödyntäviä tuotteita, kestävän kehityksen periaatteita huomioiden. Meille on yhtä tärkeää valita ainesosat, joita käytämme samoin kuin ne joiden käyttöä vältämme. Lähes kaikki CUTRIN hoito- ja muotoilutuotteet ovat vegaanisia. Pakkauskehityksessä tavoitteemme on entisestään parantaa pakkausten kierrätettävyyttä ja tarjota kierrätystietoa kuluttajillemme sekä vähentää materiaalien määrää pakkauksissa tai korvata niitä kestävämmän kehityksen vaihtoehdoilla.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita tinkimättä arvomaailmastamme. Tuotteemme valmistetaan noudattaen GMP- laatustandardia ja ISO 9001 johtamisjärjestelmästandardia. CUTRIN ei testaa eläimillä tuotteita tai niiden raaka-aineita, eikä teetä eläinkokeita missään vaiheessa tuotekehitysprosessia. Eurooppalaisena ja suomalaisena yrityksenä CUTRIN noudattaa EU:n kosmetiikkalainsäädäntöä, joka kieltää eläinkokeet.

Tämä on myös meidän kotimme. Ensiluokkaiset CUTRIN kampaamotuotteet suunnitellaan, kehitetään ja testataan Suomessa. Juuremme lääketeollisuudessa näkyvät tinkimättömyydessämme tuoteturvallisuutta kohtaan.

Lue lisää vastuullisuudestamme LUMENE Groupin GRI vastuullisuusraportista