TIETOSUOJASELOSTE

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA TURVAAMINEN

Sivuillamme voidaan kerätä henkilötietoja kävijän rekisteröityessä palvelumme käyttäjäksi, osallistuessa kilpailuihin tai, jos kävijä muutoin lähettää meille sivujemme kautta henkilötietojaan. Ellei ao. palvelun tai kilpailun yhteydessä ole muuta mainittu, henkilötietoja käsitellään sivuillamme tarjottuun palveluun tai toimintaan liittyvään tarkoitukseen, kuten esimerkiksi kilpailun ratkaisemiseen tai vastataksemme kävijän tiedusteluun sekä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Cutrin Oy suhtautuu antamiisi henkilötietoihin vastuullisesti. Tietoja säilytetään suojattuina, jotta voimme täyttää sitoumuksemme asiakasta kohtaan. Niitä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen ja muun markkinoinnin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai napsauttamalla uutiskirjeessämme olevaa linkkiä.

Sinulla on aina oikeus nähdä rekisteröidyt tiedot. Jos ne ovat virheellisiä, vaillinaisia tai epäolennaisia, voit pyytää tietojen oikaisua. Sinulla on aina oikeus perustelematta pyytää tietojen poistamista.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen. Emme säilytä vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja. Pyrimme pitämään huolen siitä, että henkilötiedot ja muut asiakastiedot ovat ajan tasalla.

Tietojasi säilytetään pääosin sähköisessä muodossa palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina, eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti sopimusten perusteella sopimuskumppaneillemme, kuten alihankkijoillemme.

Rekisterin henkilöllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja rekisteriin on kerätty ja oikeus pyytää virheellisten tietojen oikaisua.

KUINKA KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA?

Keräämme asiakkaitamme koskevia henkilötietoja pääasiassa asiakkailta rekisteröitymisten ja yhteydenottojen yhteydessä tai myöhemmin palveluidemme käytön yhteydessä.

Keräämme Google Analytics palvelun avulla verkkosivustomme kävijätietoa, jotta voisimme analysoida ja kehittää sivustoamme ja kohdentaa sivustomme kävijöille relevanttia markkinointia.

Asiakastamme koskevat henkilötiedot, joita saatamme käsitellä palveluidemme käytön yhdessä:

  • Asiakkaan yrityksen nimi, yhteyshenkilön etu- ja sukunimi, työosoite, työsähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Yhteydenottolomakkeiden kautta syötetyt tiedot
  • Asiakaspalautetiedot
  • IP-osoitetieto tai muu tunniste
  • Tilaus-, laskutus- ja toimitustiedot
  • Verkkopalvelumme käytöstä kerättävät tiedot
  • Sähköpostiviestintä

 

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä​

Cutrin Oy

PL 27, 02781 Espoo, Finland

Puhelin: +358 2048 7005

Y-tunnus: 2443709-8

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

cutrin.info@cutrin.com

Rekisterin nimi

Cutrin Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri