Cutrin Ainoa
– Herätä hentojen hiusten elinvoima

Me CUTRINilla tunnemme hennot hiukset, olemmehan olleet tämän haasteellisen hiuslaadun asiantuntijoita jo 50 vuotta. Siksi kehitimme täysin uuden CUTRIN AINOAn, hienolaatuisten hiusten täsmähoitosarjan, josta löydät yksilöllisesti hoitavat ja tuuheuttavat tuotteet kaikille hienoille hiuksille.

Uusi CUTRIN AINOA on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa ja ne valmistetaan Espoon tehtaallamme. Voimansa tuotteet saavat kestävillä tavoilla kerätyistä pohjoisen luonnon ravintorikkaista raaka-aineista: tyrninsiemenöljystä, tyrnietikkauutteesta, karpalonsiemenöljystä, koivunmahlasta, mustikansiemenöljystä sekä variksenmarjauuteesta. 100% vegaaniset tuotteet on pakattu kierrätettäviin ja osittain kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin.

AINOA Volume ja Repair -tuotteissa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa. Tuotelinjojen innovatiiviset tehoaineet aktivoituvat föönin lämmöstä ja antavat hentoihin hiuksiin maksimaalista tuuheutta tai vahvistusta.

 

Sustainability

Suojaa ja hehkua värjätyille hiuksille

AINOA Color -tuotteet antavat värikäsitellyille hennoille hiuksille pitkäkestoista värisuojaa ja silkkistä pehmeyttä. Voimansa tuotteille antaa pohjoisen luonnon karpalonsiemenöljy.

Ilmavuutta erittäin hennoille ja latteille hiuksille

AINOA Volume -tuotteet antavat erittäin hennoille hiuksille maksimaalista volyymia täysin uudenlaisen föönin lämmössä aktivoituvan tehoaineen ansiosta. Käytä tuotteita yhdessä, niin saat parhaan lopputuloksen. Voimansa tuotteille antavat pohjoisen luonnon koivunmahlauute ja sokeriyhdisteet.

Syväkosteutusta kuiville tai kiharille hiuksille

AINOA Moisture on kehitetty kosteuttamaan pitkäkestoisesti kuivia ja hentoja hiuksia. Erinomainen myös kiharille, permanentatuille tai sävytetyille hiuksille. Voimansa tuotteille antavat pohjoisen luonnon mustikansiemenöljy ja sokeriyhdisteet.

Vahvuutta ja suojaa vaurioituneille hiuksille

AINOA Repair on tarkoitettu vaalennetuille sekä runsaasti käsitellyille hennoille hiuksille. Hoitotuotteiden sisältämä föönin lämmöstä aktivoituva tehoaine antaa hennoille ja vaurioituneille hiuksille niiden kaipaamaa hoitoa ja suojaa. Voimansa tuotteille antavat luonnon tyrninsiemenöljy sekä herneproteiini.

Ilmavuutta ja viileää sävyä erittäin hennoille ja latteille hiuksille

AINOA Silver Volume -tuotteet ylläpitävät vaaleiden tai harmaiden hiusten viileää sävyä ja antavat maksimaalista volyymia innovatiivisen föönin lämmössä aktivoituvan tehoaineen ansiosta. Käytä tuotteita yhdessä, niin saat parhaan lopputuloksen. Voimansa tuotteille antavat mustikansiemenöljy sekä chia-proteiini.

Syväpuhdistusta kaikille hiuksille

AINOA Deep Clean shampoot sopivat hentojen hiusten syväpuhdistukseen: poistamaan hiuksista epäpuhtauksia ja muotoilutuotejäämiä sekä veden mineraalien aiheuttamia ei-toivottuja vivahteita vaaleissa hiuksissa. Syväpuhdistavia shampoita on hyvä käyttää säännöllisesti kerran viikossa. Voimansa Deep Clean -linjan tuotteille antaa pohjoisen luonnon variksenmarjauute.