CUTRIN LÖYLY
– TUNNE LÖYLYN LÄMMIN KOSKETUS

Talvisauna. Paikka, missä kylmä ja lämmin kohtaavat. Talviseen saunaan liittyy aivan erityistä magiikkaa. Entisaikaan sana löyly tarkoitti sielua, henkeä ja elämää. Nykyään se merkitsee meille paikkaa rauhoittua ja palautua arjesta. Saunan lämpö kietoo meidät lempeään ja samettiseen syleilyyn. Löyly on nautinto ruumiille ja sielulle – hiljentymisen ja puhdistautumisen rituaali.

Viileä vuodenaika, kuiva ilma, sisätilojen lämmitys ja talvivaatetus haastavat hiustenhoitorutiinit ja aiheuttavat hiuspohjan kuivuutta sekä hiusten sähköistymistä. Siksi tuomme talvikauteen tehokosteuttavan, hentoa hiusta suojaavan ja hiuspohjaa raikastavan CUTRIN LÖYLY -tuotesarjan. LÖYLY-tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi siellä, missä sinäkin nautit kylmistä talvipäivistä: saunan lämmössä.

LÖYLY-tuotesarja sisältää syväkosteuttavan shampoon ja hoitoaineen sekä kosteuttavan hoitonaamion. Cold Protection Complex yhdessä pohjoisen luonnon aktiiviaineiden kanssa auttavat suojaamaan hentoja hiuksia talvikauden vaihtelevissa oloissa. Saunan lämpöä ja veden eri olomuotoja huokuva pakkausilme ja uniikki raikas tuoksu tarjoavat hemmottelua kaikille aisteille. 100% vegaaniset koostumukset.

Kausituotteet ovat saatavilla rajoitetun ajan.