VAALEIDEN HIUSTEN LUMO

Kevään kuulas valo lumoaa ja päivien pidentyessä se inspiroi kohti vaaleampia väritöitä. Vaaleat hiukset kiehtovat ja valloittavat. Vaaleat myös haastavat kampaajan, sillä täydelliset vaaleat hiukset voivat olla vaikeita saavuttaa ja siten ne ovatkin värjäreiden todellisia taidonnäytteitä.

Kotimainen CUTRIN on vaaleiden hiusten asiantuntija jo yli 50 vuoden kokemuksella.

TÄSMÄTUOTTEET POHJOISIIN HIUSTARPEISIIN

CUTRIN-tuotteet on kehitetty hienolaatuisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeet huomioiden: tuuheutta ja runsautta latteille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle ja värinsuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta.

Kevyissä ja hienojakoisissa koostumuksissa yhdistyy painoton hoitoteho, pito ja suoja ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

Me autamme pohjoista hiusta voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta, olosuhteista huolimatta.

VOIMAA POHJOISESTA LUONNOSTA. VASTUULLISESTI.

Parhaissa hiustuotteissa yhdistyvät laatu ja vastuullisuus. CUTRIN on jo pitkään tehnyt määrätietoista tuotekehitystä ja hyödyntänyt tuotteissaan kestävillä tavoilla kerättyjä pohjoismaisia raaka-aineita. Tuotteidemme teho ja voima tulevat pohjoisen luonnon aktiiviaineista. Vain elinvoimaisimmat marjat ja kasvit menestyvät pohjoisen ankarissa olosuhteissa. Uniikki luontomme tarjoaa puhtaita raaka-aineita, joita ei löydy muualta maailmasta.

Monet raaka-aineista saadaan elintarvike- ja puuteollisuuden sivuvirtoina. Filosofiamme on kehittää turvallisia, pohjoisen luonnon raaka-aineita hyödyntäviä tuotteita, kestävän kehityksen periaatteita huomioiden.

CUTRIN-tuotteet on tehty sinulle ja asiakkaillesi, eettisiä arvoja ja ympäristöä kunnioittaen.

AURORA Kestovärit

CUTRIN AURORA -kestovärien innovatiivisen COLOR RADIANCE™ -teknologian ansiosta luonnon tehoaineet sekoittuvat tasaisesti hapetteen kanssa, jolloin emulsion värimolekyylit kulkeutuvat vaivattomasti hiukseen.

Optimaalinen emulsiorakenne suojaa väriaineita ja mahdollistaa värin kehittymisen vasta hiuksen sisällä. Värimolekyylit lukkiutuvat hiuksen sisään, minkä johdosta hiusväri pysyy intensiivisenä vielä useiden pesujen jälkeen.

CUTRIN AURORA -kestovärit sisältävät ravitsevia luonnon aktiiviaineita, kuten pohjoisen luonnon karpalonsiemenöljyä. Ne auttavat ravitsemaan hiuksia ja suojaamaan niitä vaurioitumiselta. Näin hiukset pysyvät hyvässä kunnossa ja helposti käsiteltävinä värikäsittelyn ajan.

CUTRIN COLOR RADIANCE™ -teknologian ansiosta hiukset ovat värjäyksen jälkeen hyväkuntoiset, sileät ja kiiltävät.

SUN NEVER SETS

Erikoisvaalennusvärit voimakkaaseen
värjäämättömän hiuksen vaalennukseen.

 

BORN TO BE BLONDE

Luonnolliset vaaleat sävyt.

SWEET DREAMS

Hienostuneet metallisävyt erityisesti lämpimien sävyjen taittamiseen.

PEACE & HARMONY

Vaalennuksen jälkeiseen tasoittamiseen ja keltaisuuden taittamiseen.

AURORA Ammoniakiton hiusväri

CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri sopii täydellisesti jo värjätyille tai vaalennetuille hiuksille. Tuloksena kestävämpi, hehkuva ja kiiltävä hiusväri, joka hellii hiusta.

Ammoniakittomien hiusvärien innovatiivisen COLOR RADIANCE™ -teknologian ansiosta luonnon tehoaineet sekoittuvat tasaisesti hapetteen kanssa, jolloin emulsion värimolekyylit kulkeutuvat vaivattomasti hiukseen. Optimaalinen emulsiorakenne suojaa väriaineita ja mahdollistaa värin kehittymisen vasta hiuksen sisällä. Värimolekyylit lukkiutuvat hiuksen sisään, minkä johdosta hiusväri pysyy intensiivisenä vielä useiden pesujen jälkeen.

CUTRIN AURORA ammoniakittomat hiusvärit sisältävät ravitsevia luonnon aktiiviaineita, kuten kasviöljyjä. Hiukset pysyvät hyvässä kunnossa ja helposti käsiteltävinä värikäsittelyn ajan.

Ammoniakittomien hiusvärien uuden, mehiläisvahaa sisältävän koostumuksen ansioista värjäyskokemus on entistä miellyttävämpi. CUTRIN COLOR RADIANCE™ -teknologian ansiosta hiukset ovat värjäyksen jälkeen hyväkuntoiset, sileät ja kiiltävät.

SUN KISSED BLONDE

Auringon suutelemat hellävaraisesti kirkastavat sävyt.

BORN TO BE BLONDE

Luonnollista vaaleaa.

COOL DOWN ja SOFT & SWEET

Vaalennettujen hiusten taittamiseen.

 

SWEET DREAMS

Suloista pastellia.

VAALENNUSJAUHEET POHJOISELLE HIUKSELLE

Hajusteettomat CUTRIN AURORA -vaalennusjauheet on kehitetty hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan tarpeisiin. Tuotteiden koostumus jättää hiukset kiiltäviksi ja hyväkuntoisiksi vaalennuskäsittelyn jälkeen. AURORA-vaalennusjauheet soveltuvat monipuoliseen, jopa 7 asteen vaalentamiseen sekä erilaisiin vaalennustekniikoihin.

AURORA BLEACHING POWDER

Perinteinen vaalennusjauhe. Takaa puhtaan vaalean lopputuloksen myös tummissa ja värjätyissä hiuksissa.

AURORA BLEACHING POWDER AMMONIA FREE

Ammoniakiton vaalennusaine säännöllisin väliajoin tehtäviin raitoihin ja tyvivaalennuksiin. Sopii myös miellyttävän tuoksunsa ansiosta vaalennuspesuihin.

AURORA BLEACHING POWDER NO-FOIL

Savipohjainen valumaton vaalennusaine erityisesti vapaan käden tekniikoihin. Ammoniakiton ja hajusteeton.

VAALEAT SUOSIKKISÄVYT ETUHINTAAN

Saat nyt 17 ammoniakitonta suosikkisävyä, kolme hapetetta ja ammoniakittoman vaalennusjauheen pakettihintaan 109,80€ + alv. (norm. 274,50 € + alv.) – ALENNUKSESI 60%! Tarjous on voimassa 31.5. asti.

Hyödynnä etu

Boostaa vaaleaa - uusi CUTRIN AURORA Violet Booster värilisä keltaisuuden taittoon

BOOSTAA VAALEAA

Boostaa viileyttä vaaleisiin hiusväreihin. Uusi CUTRIN AURORA Violet Booster on innovatiivinen värilisä keltaisuuden taittamiseen. Käytä tuotetta yhdessä vaalennusjauheen tai hiusvärin kanssa. Saavutat neutraaleja ja viileän vaaleita lopputuloksia jopa yhdellä käsittelyllä – säästät siis aikaa ja kasvatat kassavirtaa. Hajusteeton ja vegaani koostumus.

Katso koulutustallenne, jossa kouluttajamme toteuttavat useita ajankohtaista värikäsittelytekniikoita vaaleaan hiukseen ja opastavat CUTRIN AURORA Violet Boosterin monipuolisessa käytössä.

Katso koulutustallenne

Uusi CUTRIN AINOA Silver Volume - tuuheutta ja viileää sävyä erittäin hennoille hiuksille

TUUHEUTTA JA VIILEÄÄ SÄVYÄ ERITTÄIN HENNOILLE HIUKSILLE

Kotimaiset CUTRIN AINOA Silver Volume -uutuudet ovat markkinoiden ensimmäiset hoitotuotteet, joiden uusi innovatiivinen lämpöaktivoituva teknologia yhdistää volyymin ja keltaisuuden taiton.

Tuotteet saavat voimansa pohjoisen luonnon mustikansiemenöljystä, joka ravitsee ja auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Chia-proteiini auttaa vahvistamaan hiuksia. UVA- ja UVB-suoja hiuksille. Tuotteet on suunniteltu erityisesti vaalennetuille, luonnostaan vaaleille tai harmaille hennoille hiuksille. Käytä tuotteita yhdessä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tehoaine aktivoituu föönatessa ja antaa upeaa volyymia.

Haluatko kuulla ensimmäisenä uutuuksistamme ja ajankohtaisista koulutuksista? Tilaa CUTRIN-uutiskirje:

Tilaa uutiskirjeemme

KEVÄÄN VIILEIN TARJOUS

Tilaa kevään houkuttelevimmat uutuudet AINOA Silver Volume shampoo ja hoitoaine 6 kpl sekä AURORA Violet Booster 2 kpl hintaan 99 € + alv. Saat veloituksetta CUTRIN AURORA Bleaching Powder & AURORA Bleaching Powder Ammonia Free -vaalennusjauheet. Paketin arvo 278 €, etusi 179 €! Tarjous on voimassa 31.5. asti.

Hyödynnä etu

VIILEÄN VAALEAT UUTUUDET