KAIKKEA EI OLE PERUTTU.
KAUNEUDESTA NAUTTIMINEN
ON SALLITTU.

Hiuksista tulee huolehtia myös poikkeustilan aikana kotioloissa. Kokosimme sinulle valmiita ideoita, joiden avulla voit tarjota asiakkaillesi ajankohtaisia tuotteita hiusten kotihoitoon, hemmotteluun ja hiusvärin ylläpitoon – kampaamostasi noudettuna tai vaikkapa asiakkaan kotiovelle toimitettuna.

Tuemme sinua somekanavissamme tapahtuvalla kampanjoinnilla ja tarjoamme valmiita mainosmateriaaleja pakettien kampanjointiin omissa kanavissasi. Voit ladata mainospohjat täältä: bit.ly/kampaajille

Rekisteröitymällä CUTRIN Mediapankkiin, saat kaikki kuvamateriaalimme käyttöösi.

Olemme tässä poikkeustilanteessa yhdessä. Haluamme myös selvitä siitä yhdessä.

KAMPANJAPAKETIT

Kysy poikkeustilanteen erikoistarjouksia oman alueesi edustajalta tai soittamalla CUTRIN-tilauspalveluun numeroon 0800 122 211. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: cutrintilaukset@cutrin.com


Tummien hiusvärien ylläpitoon kotona

CUTRIN AURORA on ammoniakiton ja hellävarainen ammattiväri myös kotikäyttöön. Opasta asiakkaallesi oikea sävy 12 sävyn valikoimasta.

Pidä vaaleat hiussävyt kauniina

Suosittele asiakkaallesi helppoa tapaa virkistää vaaleat hiukset CUTRIN AURORA Color Care -tuotteilla myös kotona.

 

Nyt on aikaa hemmotella hiuksia kotioloissa

Tarjoa asiakkaallesi CUTRIN AINOA syväpuhdistavia shampoita kampanjahintaan ja räätälöi oma hiusten kotihoitopaketti, antamalla esimerkiksi kahden AINOA -tuotteen ostajalle tehohoito veloituksetta.

 

Hiukset nopeasti videoneuvottelun kestäviksi

Suosittele asiakkaillesi hiusten nopeaan freesaukseen CUTRIN MUOTO- tai VIENO-tuotesarjojen kuivashampoita sekä MUOTO Texturizing Volume Spray -volyymisuihketta, jossa yhdistyy suolasuihkeen, kuivashampoon ja hiuskiinteen hyödyt.

 

 

Virkistävää hemmotteluhoitoa

Yllätä kampaamosi väriasiakkaat virkistävällä CUTRIN AURORA Scalp Soothing Treatmentillä tehdyllä hemmotteluhoidolla!

 

 

PIDÄ KIINNI PUHTAUDESTA

Ammattilaisen valinta, viruksia tuhoava tehokas desinfiointiaine Zep Aviation RTU nyt Cutrinilta! Puhdistaa ja desinfioi ilman huuhtelua. Käyttövalmis puhdistussuihke koronaviruksen torjuntaan pinnoilta ja kampaamotilojen desinfiointiin. Voit käyttää tuotetta myös peilien pyyhintään ja ikkunoiden pesuun.

CUTRIN X MAJ
– palvele asiakkaitasi siellä missä he ovat

Asiakkaat rajoittavat liikkumistaan koronan vuoksi. MAJ-kampaajana voit nyt palvella asiakkaitasi siellä missä he ovat. MAJ on täysin uudenlainen palvelukonsepti parturi-kampaajille toteuttaa omaa ammattiaan. Toiminta perustuu siihen, että palveluita tuotetaan siellä, missä asiakas toivoo; esimerkiksi asiakkaan kotona, työpaikalla, hotellilla. MAJ tarjoaa käyttöön varausjärjestelmän, työvälineet sekä maksutavat tehokkaaseen ja turvalliseen liikkuvaan kampaamotyöhön.

MAJn verkostoon kuuluu jo lukuisia tyytyväisiä kampaajia, jotka tarjoavat palveluitaan valitsemillaan alueilla, palveluvalikoimilla ja hinnoilla – ilman kiinteitä kustannuksia.

CUTRIN-asiakkaan liittymisetuna nyt CUTRIN AURORA-väripaketti erikoishintaan sekä ensimmäinen kuukausi MAJ-palvelussa veloituksetta.

Kysy lisää väripaketista CUTRIN-edustajalta: Suvi Ritakorpi p. 050 591 2167, suvi.ritakorpi@cutrin.com

Lue lisää ja liity MAJ-palveluun tästä

TUTUSTU MAJ-PALVELUUN

OLEMME TUKENASI

Pyrimme tukemaan sinua mahdollisuuksien mukaan myös joustavilla maksuehdoilla. Maksuaikoihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse naomi.mitzner@lumene.com tai puhelimitse numeroon 050 346 1450.

Laskimme lisäksi rahtirajan 80 euroon tämän poikkeustilanteen ajaksi.

 

KOULUTUS ON APUNASI

Kevään koulutustapahtumat on peruttu hallituksen linjausten mukaisesti. Tarjoamme Facebook Live -koulutusta tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Cutrin Aurora -ryhmässä. Liity mukaan!

Seuraa meitä myös Facebookissa Cutrin Suomi ja Instagramissa @cutrinfinland

Koulutustiimimme palvelee sinua myös poikkeustilan aikana numerossa 0800 922 21. Kysy neuvoa tai varaa puhelinkoulutus!

Kouluttaudu ammatillisesti myös uuden CUTRIN MUOTOLINJA kevät-kesä 2020 -kokoelmamme parissa. Löydät inspiroivat tutorial-videot kunkin trendin esittelyn jälkeen.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ, ME AUTAMME

Jos tarvitset apua liiketoimintaasi liittyvissä kysymyksissä tai sinulle tulee kysyttävää tai kehitysehdotuksia, olemme kaikki täällä sinua varten.

Ota yhteyttä